Redovisningsekonom

Driven och serviceinriktad redovisningsekonom sökes till Colmec!

Till Colmec AB i Norrköping söker vi en lösningsfokuserad och engagerad Redovisningsekonom som drivs av att utveckla siffror och människor. Gillar du att ha en roll med stort eget ansvar så kan du vara rätt person för oss! Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Redovisningsekonom hos oss kommer du att vara ansvarig för redovisningen för våra nio däckverkstäder runt om i Sverige. Du kan även komma att vara behjälplig med redovisning för koncernens övriga bolag. Det är en spännande roll där du har möjlighet att både påverka och utveckla rutiner och processer som förbättrar och effektiviserar ekonomiarbetet. Du kommer att jobba med löpande redovisning, momshantering, skattedeklarationer, månadsbokslut och årsbokslut samt kund-och leverantörsreskontra och avstämningar. I rollen är du också ett stöd till verksamhetens chefer med analyser, ekonomisk rapportering samt budget och prognoser. Hos oss finns det möjlighet till utveckling!

Placeringsort för tjänsten är Norrköping. Tjänsten är en tillsvidareanställning, vilket innebär att du blir fast anställd av Colmec AB.

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av redovisning gärna i medelstora bolag. Du känner dig trygg i redovisningens alla rum, och är självständig i årsredovisning samt årsbokslut. Som person är du nyfiken, flexibel, noggrann, analytisk och systemintresserad. Du trivs med att vara med där det händer och problemlösning är något du triggas av. För att lyckas i rollen hos oss måste du ha lite skinn på näsan tillsammans med ett prestigelöst sätt som resulterar i att du tillsammans med dina kollegor uppnår uppsatta mål och glädje på jobbet. Du presterar som bäst i en roll där du får ta mycket eget ansvar.

About the organisation

Colmec AB är en marknadsledande helhetsleverantör av däck och däcktjänster. Vi erbjuder kunden funktionslösningar inom bland annat distribution och försäljning av nya däck, inköp och lagerhållning och försäljning av stommar samt tjänstelösningar. Colmec bedriver verksamhet i Sverige och Polen, med egna produktionsanläggningar i båda länderna. Vi är dessutom verksamma i Norge, Danmark och Finland. Vi har totalt 380 anställda i koncernen och omsatte 950 miljoner 2021. Colmec har sitt huvudkontor i Norrköping och är ett dotterbolag till Colmec Holding AB.

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
5 augusti
Sista ansökningsdag
21 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65229