Controller

Controller till statlig myndighet i Norrköping!

Har du bakgrund inom ekonomi, har arbetat ett par år som controller och söker en ny spännande utmaning? Till vår kund i Norrköping söker vi nu en Controller! Uppdraget sker på plats på kontoret i Norrköping, med viss möjlighet till distansarbete. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 100%, har önskad start 24/10 och pågår fram till 30/6 2023. Därefter finns goda möjligheter till förlängning.

Låter det här som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om tjänsten

I rollen som controller kommer du att ansvara för att erbjuda stöd till avdelningarnas ledningsgrupper, chefer på olika nivåer, projektledare m.fl. Du medverkar i att ta fram beslutsunderlag som belyser ekonomi, effektivitet och lönsamhet. Arbetet sker i nära relation till avdelningen för planering och analys av verksamhetsfrågor. Vidare kommer du tillsammans med övriga controllers vara ett stöd till verksamheten i pågående förändringsarbete. Bland annat kommer en helt ny kostnadsställestruktur tas fram och implementeras. Fördelning av gemensamma kostnader kommer också förändras jämfört med tidigare år.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som controller ingår en stor variation av spännande arbetsuppgifter som är knutna till ekonomifunktionen. Du kommer bland annat arbeta med:
– Löpande intäkts- och kostnadsuppföljning, investerings-/timpriskalkyler, månads- och tertialuppföljning
– Löpande periodiseringar av intäkter och kostnader, analyser, m.m..
– Stötta verksamheten i samband med budget och uppföljning
– Vara med och stötta verksamheten i det förändringsarbete som pågår

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildningsbakgrund inom ekonomi, på högskole-/universitetsnivå alternativt yrkeshögskola. Du har minst tre års erfarenhet som controller, samt ett års erfarenhet av statlig redovisning. Du har utvecklat en god kommunikativ förmåga, och kommunicerar väl på både svenska och engelska. För att trivas i rollen som controller är du strukturerad, noggrann och analytisk. Du har en god förmåga att arbeta självständigt men trivs också med att samarbeta med kollegor i team.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
22 september
Sista ansökningsdag
9 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65887