Business Controller

Business Controller till E.ON

Har du tidigare arbetat som Business Controller och känner dig redo för nästa spännande utmaning? Till E.ON i Norrköping söker vi nu en Business Controller med start omgående. Uppdraget är på konsultbasis och stäcker sig initialt till början av mars 2021. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

I rollen som Business Controller kommer du ansvara för att göra och analysera månadsbokslut. Vidare kommer du bedriva så väl budget- som prognosarbete och ansvara för att ta fram kostnadsunderlag för att åstadkomma effektiva besparingar. Du kommer att analysera trender, jämföra budget mot faktiskt utfall och ständigt se till att verksamheten följer uppsatta mål och standarder. Utöver detta kommer du agera hjälp och motpart i ekonomiska frågor till verksamheten för produktion i Norrköping.

Vem är du?

För att passa i rollen ser vi att du har en relevant eftergymnasial utbildning och gärna omkring 3 års erfarenhet av att arbeta som controller. Som person är du noggrann i ditt arbetssätt och har en förmåga att omsätta analyser till operativa planer. Du kommer att ingå i ett team med 8 andra controllers som alla sitter utstationerade runt om i landet. Vi ser därför att du är en kommunikativ lagspelare som tillsammans med dina kollegor alltid försöker åstadkomma så konstandseffektiva lösningar som möjligt. Du talar och skriver obehindrat på så väl engelska som svenska.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
26 mars
Sista ansökningsdag
5 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56048

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.