Arbetsledare

Arbetsledare till Hydro i Finspång

Hydro Extrusion Sweden AB är den svenska profilverksamheten inom Hydro med ca 2,5 miljarder SEK i omsättning och ca 800 anställda. Vi är marknadsledande inom strängpressning, ytbehandling och bearbetning av aluminiumprofiler i Sverige. Vårt omsmältverk tar hand om aluminiumskrot och smälter om detta till nya produkter, vilket bidrar till cirkulär ekonomi och minskade CO2-utsläpp. Våra kunder finns över hela Europa inom alla branscher: hem & kontor, bygg, industri, elektronik, transport, automotive med mera. Vi har produktion i Vetlanda och Finspång. Våra försäljningskontor finns i Vetlanda, Finspång och Göteborg.

Om tjänsten

Har du en naturlig förmåga som ledare och är en engagerad och motiverad person? Vill du jobba i ett multinationellt bolag med ledning- och personalansvar och säkerställa kvalitet, säkerhet och produktivitetsförbättringar? Hydros produktion i Finspång söker nu en arbetsledare!

I den här tjänsten kommer du att leda och samordna arbetet för sju anställda truckförare på Hydro i Finspång. Du ansvarar för daglig styrning mot uppsatta mål med fokus på säkerhet, effektivitet och hållbarhet.

Du blir anställd som konsult på Poolia under de första sex månaderna och ambitionen är en tillsvidareanställning till Hydro efter den tiden om båda parter är nöjda med samarbetet.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Ledningsansvar för truckförare och arbetslag
– Utveckla produktions- och arbetsmetoder för effektiviseringar
– Medarbetarsamtal och lönesättning
– Rehabiliteringsåtgärder
– Ansvar för bemanning
– Arbetsmiljöansvar
– Ansvar för leveranssäkerhet, kvalité och resultat
– Fördela information dagligen till arbetslaget
– Följa upp och rapportera produktionsresultat

Vem är du?

Vi söker dig som är en strukturerad, engagerad och lösningsorienterad person. Du har erfarenhet som teamledare eller arbetsledare sedan tidigare och har en förståelse för arbetet i produktion med hela flöden. Som person är du en trygg ledare som gillar att arbeta verksamhetsnära. Du har en stor lyhördhet gentemot dina kollegor och har en förmåga att leda arbetslaget mot uppsatta mål och produktionseffektiviseringar. Du har en utpräglad god kommunikationsförmåga och anpassar ditt ledarskap efter individ och situation.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av lager, logistik och spedition i arbetsledande befattning. Du har en god IT-vana och har tidigare arbetat i affärssystem. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Du drivs av att leda och fördela arbetet men samtidigt utveckla och förbättra flöden. Du har en hög drivkraft, gillar utveckling och sätter laget före jaget. Som person är du positiv och sprider glädje på arbetsplatsen. Du ser möjligheter till förbättringar, är lösningsorienterad och duktig på att få med dig andra.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
4 juni
Sista ansökningsdag
18 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
68412