Administratör

Administratör på jakt efter nya utmaningar?

Vi söker ständigt efter administratörer för kommande uppdrag runt om i Östergötland. Konsultuppdragen inom administration varierar och styrs av våra kunders behov. Våra kunder verkar både inom den privata och offentliga sektorn och varierar i storlek. Vare sig du har lång erfarenhet inom området eller om du kanske är nyexaminerad inom administration, är du varmt välkommen med din ansökan. Genom att skicka in ditt intresse via denna annons öppnar du dörrar för stora valmöjligheter och varierande utmaningar.

Skicka gärna in ditt CV eller Linkedinprofil redan idag så kommer vi kontakta dig så fort din profil matchar med ett av våra kommande konsultuppdrag!

Om tjänsten

Konsultuppdragens längd varierar, det kan innebära både korta uppdrag och uppdrag som varar under ett års tid. Många uppdrag medför även stor chans till förlängning och vi på Poolia kommer vara en hjälpande hand när ditt uppdrag tagit slut för att hitta ett nytt som passar din profil. Arbetsuppgifterna varierar efter kundens behov, men vanligt förekommande önskemål på kunskap/erfarenhet är följande:

– Agera spindeln i nätet för avdelningen
– Ta fram information ur databaser
– Delta i utredningar
– Sammanställa material
– Genomföra bokningar
– Utföra ärendehantering
– Kommunicera med interna och externa kontakter via telefon och mejl
– Bidra med god service till kollegor och kunder

Notera att detta är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Då detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag vet vi inte i förtid vilka exakta arbetsuppgifter tjänsten innefattar, utan dessa styrs efter den aktuella kundens önskemål och behov.

Vem är du?

Du har antingen lång erfarenhet av yrkesroller inom administration eller så har du precis hunnit påbörja din karriär. Det är såklart meriterande om du är utbildad inom administration från universitet/högskola eller YH-utbildning, men inget krav för att skicka in ansökan. Viktigt är att du vill bygga vidare på din kompetens och skaffa mer erfarenhet hos någon av våra kunder. Goda kommunikativa egenskaper är ett måste.

För att passa i de flesta roller som administratör bör du vara utåtriktad, strukturerad och ha ett stort serviceintresse. Du besitter förmågan att både arbeta självständigt och tillsammans med andra i grupp. Du bör dessutom vara kommunikativ och ha ett gott affärsmannaskap. Våra kunder efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i ditt CV. Notera gärna din tillgänglighet när du skickar in din intresseanmälan.

Om verksamheten

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
20 november
Sista ansökningsdag
8 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
69758

Andrea Trägårdh