Ordermottagare

Administratör inom order/logistik till kund i Norrköping!

Gillar du service, kundvård och administration och vill ha en varierande roll i ett spännande företag?
Vår kund, som är marknadsledande i Sverige inom sin bransch, växer och vi arbetar proaktivt med att hitta just dig som har rätt engagemang och servicekänsla för nästa framtida rekrytering.

Tjänsten är på heltid och placerad hos vår kund i Östergötland, Norrköping. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Du kommer att jobba som vårt ansikte utåt i en central roll där du blir en viktig resurs för både oss men främst för våra kunder. En stor del av rollen innefattar administration och orderregistrering där det krävs att du har en god analytisk förmåga, men du blir också personen som ser till att våra kunder trivs och kommer till oss år efter år. Vi ser att du är en person som verkligen brinner för service och kundvård!

Vem är du?

För oss är det viktigt att du tar stort eget ansvar, det gör vi alla här. Ibland är det intensivt, det krävs att man kan hantera olika sorters arbetsuppgifter med flexibilitet i att det kan förändras snabbt och då krävs det att man också kan tänka om snabbt. Vi ser det som självklart att du har en god datorvana och eftersom stora delar av arbetet utförs i Excel behöver du vara van vid det som verktyg. Har du dessutom jobbat i Jeeves eller likvärdigt system är det ett extra plus!

Om verksamheten

Vi är marknadsledande i Sverige inom vår bransch och bedriver verksamhet i Sverige och delar av övriga Europa.

Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund.
Processen fortlöper successivt under sommaren, med hänsyn till semesterperiod!

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
14 juni
Sista ansökningsdag
14 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64897

Sofia Beuschel