Säljare

Säljare inom VVS till Carpings

Arbetar du kanske idag som VVS-montör eller rörläggare och vill ta steget mot sälj? Eller jobbar du idag som säljare inom branschen och är redo för nästa utmaning? Vi erbjuder nu en roll som utesäljare med placering i norra Norrland. Har du erfarenhet inom VVS, gillar mötet med kunden och trivs med att arbeta fritt under ansvar så är den här tjänsten rätt! Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som säljare på Carpings kommer du att jobba sjävständigt med stor frihet att själv styra din arbetsdag. Du utgår från hemmet, med resor till kunder runt om i ditt distrikt, vilket sträcker sig från Umeå i söder till Kiruna i norr. Många av Carpings kunder är små och mellanstora aktörer som befinner sig utanför tätorterna. Ofta har du runt 4 kundbesök om dagen och cirka 7-9 övernattningar i månaden, beroende på placeringsort. I bolaget finns flera andra säljare i samma roll för råd och stöd, speciellt under introduktionen.
Du kommer bli erbjuden en fast grundlön kombinerat med ett generöst provisionssystem. I tjänsten ingår också tjänstebil, friskvårdsbidrag, fri mobil, 6 veckors semester och en årlig hälsoundersökning. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Vårda din befintliga kundbas
• Boka möten med potentiella nykunder, exempelvis rörfirmor, installatörer och butiker
• Träffa kunder för att erbjuda Carpings produktsortiment

Vem är du?

Vi ser att du som söker har tidigare praktisk erfarenhet inom VVS, är väl bekant med relevanta termer och begrepp samt har en bred produktkunskap. Dina kunskaper inom VVS kommer vara nyckeln till att kunna ge dina kunder professionella råd om företagets produkter och dess användning. Självklart trivs du med kundkontakter och har lätt för att skapa relationer. Tidigare säljerfarenhet är meriterande och har du sälj med dig inom branschen kommer du lätt in i den här rollen. Du behöver själv kunna leta upp nya kunder och bör tycka nykundsbearbetning är stimulerande. Då det är ett fritt jobb krävs också att du är ansvarstagande och disciplinerad. B-körkort är ett krav.

Om verksamheten

AB Hugo Carping är ett familjeägt grossistföretag i VVS-branschen. Med ett rikstäckande lag av distriktssäljare servar vi butiker och installatörer med kvalitetsprodukter. AB Hugo Carping ingår tillsammans med VS-Produkter i Carpingsgruppen som 2017 omsatte drygt 150 miljoner.
Vi förser marknaden med ett både brett och djupt sortiment av VVS-material och arbetar alltid med välkända varumärken och originalprodukter. Våra medarbetare finns till hands för att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet och våra kunder kan alltid räkna med ett personligt bemötande.
Att Carpings är ett oberoende, familjeägt företag tror vi också är en av anledningarna till vår framgång. Det är korta beslutsvägar på bolaget och du kommer därför att kunna påverka i stor utsträckning då företagsledningen är måna om att lyssna på personalen önskemål och kundernas behov.
Vi brukar helt enkelt säga att vi är stora nog att lita på, små nog att bry oss om!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Norrbottens län
Publicerad
10 juni
Sista ansökningsdag
2 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53829

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.