Försäljningschef

Key Account Manager Norden

Har du en passion för försäljning och ledarskap?
Vi söker för Olofsfors räkning en driven och engagerad Key Account Manager som kommer att ha ansvar för att leda och utveckla försäljningsaktiviteter i Norden för Olofsfors AB inom Affärsområde Stål med varumärkena SharqEdges och Bruxite. Du kommer att vara en nyckelspelare i organisationen, med fokus på att utveckla långsiktiga relationer med kunder och att maximera försäljningspotentialen på den svenska marknaden och dess omgivningar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Möjlighet att ta ett eget kundansvar och fungera som mentor och ledare för ditt säljteam
• Du kommer vara operativt involverad i försäljningsprocessen samtidigt som du driver strategisk utveckling.
• Du är support till våra medarbetare i Finland och Norge
• Resor i tjänsten, såväl inrikes som utrikes, är en del av vardagen
• Du rapporterar direkt till Marknadsdirektören Affärsområde Stål

Vem är du?

Vi söker en lovande individ som har potential att växa in i rollen som Key Account Manager Norden. Du bör vara energisk, engagerad och redo att ta dig an utmaningar. Med en mjuk och diplomatisk personlighet kommer du att vara en förebild inom organisationen och en skicklig relationsbyggare gentemot våra kunder.

Vi ser att du har erfarenhet av B2B-försäljning och du är trygg i säljrollen. Har du dessutom erfarenhet av maskin och entreprenad, gruvsektorn eller erfarenhet från export så ser vi det som meriterande. Du har starka kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska och har du ytterligare språkkompetens är det en fördel.

Om verksamheten

Varför Olofsfors? Vi är marknadsledande i branschen och en global aktör i tillväxt. Olofsfors är ett stort företag men med en tajt organisation där man jobbar nära varandra med korta beslutsvägar. Vi har hög trivselfaktor och värdesätter individens styrkor och förmågor. Här finns möjligheten att vara delaktig i praktiska moment och vara med och påverka. Med en närvaro på marknader med stor tillväxtpotential och en ny organisation på horisonten 2026, är detta den perfekta tidpunkten att gå med i Olofsfors och ta din karriär till nästa nivå!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Nordmaling
Publicerad
23 april
Sista ansökningsdag
4 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71241