Trafikledare

Trafikledare till Höglands Logistik

Är du en engagerad Trafikledare som nu är ute efter ny spännande utmaning? Har du ett stort intresse av att arbeta i en varierande roll med många kontaktytor? Här får du vara med på en riktigt häftig tillväxtresa! Till Höglands Logistik söker vi nu en lösningsorienterad och kommunikativ Trafikledare som vill vara med och bidra till Höglands Logistiks framtida framgång. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Trafikledare planerar du de dagliga frakterna och ser till att den löpande driften fungerar som den ska. Ditt främsta fokus kommer vara att på ett flexibelt sätt planera och tillgodose Höglands Logistiks kunder med leveranser i rätt tid. Som Trafikledare har du flertalet kontaktytor, både internt och externt. Du ansvarar för koordineringen av chaufförernas rutter och är dagligen deras närmsta kontaktperson. Tillsammans med externa samarbetspartners arrangerar du rikstäckande frakter och ser till att sändningarna kommer fram i tid. Till dina arbetsuppgifter hör även att ansvara för ordermottagning, både via mail och telefon, framställning av fakturaunderlag samt direktkontakt med både kunder och leverantörer.

I tjänsten kommer du att ingå en engagerad arbetsgrupp tillsammans med fyra andra Trafikledare som ansvarar för olika geografiska områden. I rollen samarbetar du tätt med övriga Trafikledare och stöttar därmed upp där det behövs. Här får du chansen att arbeta i en varierande och händelserik roll och vara en bidragande faktor till Höglands Logistiks nuvarande expansionsresa.

Placeringsort för tjänsten är i Nässjö och arbetstider är kontorstider med möjlighet för flex. Rollen som Trafikledare är en tillsvidareanställning hos Höglands Logistik, där Poolia enbart hanterar rekryteringsprocessen.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller på något sätt har varit verksam inom branschen. Kanske arbetar du idag som Trafik- eller Transportledare eller har en bakgrund som Speditör? Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning till arbetet och att du brinner för transportlösningar.

Som person är du lösningsfokuserad, kommunikativ och duktig på att växla upp och ned i tempo vid behov. Du har en god förmåga att kommunicera och arbeta med andra människor och inspirerar dina kollegor till att alltid hitta lösningar. Vidare är du noggrann i ditt sätt att arbeta och motiveras av att lösa problem. Du har en god förmåga att arbeta inom tydliga tidsramar och trivs med att hantera flera ansvarsområden parallellt.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag!

Om verksamheten

Just nu satsar Höglands Logistik och vill växa på marknaden. De förstärker sin organisation och utvecklar deras arbetssätt där du som anställd har en viktig roll. Det är därför vi behöver dig.
Höglands Logistik är ett privatägt transport- och tredjepartslogistikföretag med säte i Nässjö. De erbjuder ett proaktivt nära samarbete och personlig service med högsta kvalitet till kunden. Höglands Logistik är flexibla och är alltid lyhörda för kundens behov och önskemål. Med det som ledstjärna har företaget vuxit och etablerat sig på marknaden sedan år 2006. Idag är de ca 50 anställda varav hälften inom transportgrenen som chaufförer.

Ansök nu
Stad
Nässjö
Publicerad
25 november
Sista ansökningsdag
18 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66646