Förvaltare

Teknisk förvaltare till SML Fastigheter

Har du ett stort teknikintresse och vill utveckla fastigheter i Nässjö? Motiveras du av en roll där du får ta mycket ansvar? Då kanske vi har tjänsten för dig! Vi söker nu en driven Teknisk förvaltare till SML Fastigheter, som vill vara en del av bolagets framgångsresa. Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

I rollen som Teknisk förvaltare ansvarar du för att driva och utveckla tekniska underhåll för ett flertal fastigheter hos SML. I tjänsten igår helhetsansvar för drift och-energiuppföljning och fastighetsprojekt av teknisk karaktär, t ex ombyggnader, renoveringar och energieffektiviseringar. Arbetet innefattar bland annat att ansvara för att optimera fastigheternas tekniska system, samt att utveckla drift och underhåll kring energi på ett kostnadsmedvetet sätt och genomföra energieffektiviseringsprojekt.

Arbetet kommer innebära mycket kontaktytor både internt och externt. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med anställning hos SML Fastigheter. Placeringsort är i centralt i Nässjö. På SML Fastigheter i Nässjö får du arbeta i en liten, men effektiv, organisation. Det är snabba beslutsvägar och du kommer få utvecklas, lära dig nytt och utveckla våra fastigheter. Hos SML lever man efter devisen ”frihet under ansvar” och det är ett härligt gäng som hjälps åt när det behövs.

Vem är du?

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete med drift- och underhåll av fastigheter alternativt Fastighetsutveckling. Har du en utbildning inom fastighet eller energi ser vi det som meriterande. För att passa i tjänsten krävs tidigare erfarenhet av projektledning, administrativ vana och att du är en praktiskt lagd person. Har du erfarenhet av projektledning kring energieffektiviseringsprojekt eller liknande finner vi det mycket meriterande. Vi tror att du bor i Nässjö med omnejd. Har du ett brett kontaktnät inom el, bygg, ventilation och värme är det ett stort plus.

Som person ser vi att du är driven, framåtlutad och trygg i dig själv och dina beslut. Du är en person som trivs med att ta eget ansvar och utmanar gärna befintliga arbetssätt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, och rör dig obehindrat i affärssystem. Givetvis har du ett teknikintresse, är strukturerad och har en god samarbetsförmåga.

Om verksamheten

I över trettio år har SML varit en stor fastighetsaktör i Nässjö kommun. Idag äger vi ca 40 fastigheter med totalt ca 70 000 kvm uthyrningsbar yta, varav ca 50 000 kvm är kommersiella fastigheter. I resterande 20 000 kvm finns ca 240 lägenheter. Vi renoverar och underhåller våra fastigheter kontinuerligt. Vi äger visserligen många lägenheter och lokaler men för oss är det viktigt att hyresgästen, oavsett privat eller företag, känner vårt engagemang och att vi alltid gör vårt bästa för att alla ska trivas. SML är en del av Höglandets Invest AB.

Ansök nu
Stad
Nässjö
Publicerad
21 september
Sista ansökningsdag
23 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65869