Redovisningsekonom

Redovisningsekonom till SML

Vill du driva ekonomifunktionen på ett lokalt bolag med närhet till ledningen och stora möjligheter att påverka verksamhetens utveckling? Värdesätter du att ha omväxlande arbetsdagar som kombinerar såväl redovisning som analys? Då har vi tjänsten för dig! Till SML Fastigheter söker vi en Redovisningsekonom för att axla det övergripande ansvaret för bolagets ekonomihantering. Tjänsten är en tillsvidareanställning och med placering på huvudkontoret i Nässjö. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Redovisningsekonom på SML Fastigheter får du driva ekonomifunktionen och medverka i den fortsatta utvecklingen av bolaget i samarbete med VD. Det innefattar ansvar och delaktighet i den dagliga redovisningen samt digitalisering av verksamheten. Till din hjälp har du en Administratör som hanterar leverantörs- och kundreskontra samt övrig fastighetsadministration. Du erbjuds möjligheten att arbeta i en liten, men effektiv organisation. Det är snabba beslutsvägar och du får chansen att utvecklas, lära dig nytt och bidra med din värdefulla kompetens inom ekonomi. På sikt finns alla förutsättningar för att växa in i ett personalansvar över en medarbetare på kontoret. Arbetskulturen präglas av devisen ”frihet under ansvar” och det är ett härligt team med familjär stämning som hjälps åt när det behövs.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Löpande redovisning
• Reserveringar och periodiseringar
• Avstämningar
• Månads- och årsbokslut
• Analys av resultat- och balanskonton
• Deklarationer
• Anläggningsregister
• Budgetarbete
• Investeringskalkyler
• Uppföljning av projekt
• Ansvar för vissa personalfrågor och IT
• Uppföljning och utveckling av kvalitets- och ledningssystemet

Vem är du?

Vi söker dig med en ekonomiutbildning i kombination med några års relevant arbetslivserfarenhet. Kanske arbetar du som Redovisningskonsult gentemot olika typer av verksamheter? Eller kanske har du en likvärdig roll som Redovisningsekonom eller Ekonomiansvarig idag? Oavsett bakgrund känner du dig trygg i din kompetens och har god kunskap i hela bokslutsprocessen med avstämningar, bokslut och årsredovisning.

Som person ser vi att du drivs av att få saker gjort, är strukturerad och har viljan att bidra till verksamhetens resultat. Du är självsäker men lyhörd och tar gärna diskussioner med övriga medarbetare för att utveckla bolaget och den ekonomiska redovisningen. Till dina starka egenskaper hör även att du är lösningsorienterad, analytisk och självgående. Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga och en positiv attityd.

Om verksamheten

SML Fastigheter i Nässjö är ett fastighetsbolag med i huvudsak fastigheter i Nässjö. Vi verkar inom samtliga fastighetsegment, med bostäder, kontor, industri- och handelsfastigheter. Bolaget har idag en organisation med VD och 5 anställda inom ekonomi, administration, förvaltning och marknad. SML är ett helägt dotterbolag till Höglandets Invest AB.

Läs gärna mer om vår verksamhet på http://www.smlfastigheter.se!

Ansök nu
Stad
Nässjö
Publicerad
13 mars
Sista ansökningsdag
2 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
67657