Projektledare

Projektledare till ITAB

Är du på jakt efter en ny utmanande roll fylld av spännande möten och mycket ansvar? Brinner du för att samordna och driva spännande projekt? Då har vi den perfekta chansen för dig! Nu utökar ITAB Sweden AB sitt team med en Projektledare inom butiksinredning. Placeringsort är i Nässjö.

Tjänsten är på konsultbasis med stora möjligheter till förlängning för rätt person.

Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Projektledare ansvarar du för att driva och samordna projekt inom butiksinredning. Ditt främsta fokus är att säkerställa en lyckad leverans med hög kvalité, till rätt tidpunkt och inom uppsatt budget. När ett nytt projekt startar leder du ett planeringsmöte och tar fram en offert samt projektplan med tidsschema och ekonomiska riktlinjer. Under genomförandet koordinerar du samtliga moment kring beställning av material, montage och installation med såväl interna som externa samarbetspartners. Du bär ansvaret för att projektet genomförs i tid. Vidare ansvarar du för att främja en god dialog med kund och vara ett konsultativt bollplank i deras arbete med både varumärkesupplevelse och den fysiska butiksmiljön.

På ITAB välkomnas du till en händelserik och omväxlande roll där du får möjligheten att arbeta med välkända varumärken och vara delaktig i deras expansionsresa. När dina kunder ska bygga upp en ny butik eller utveckla ett befintligt koncept blir du delaktig i den administrativa processen från vision till färdigt resultat. Du ingår i ett engagerat team som värdesätter en positiv stämning och god gemenskap på kontoret.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av projektledning och som är van vid att leda större projekt. För att vara framgångsrik i rollen är dina personliga egenskaper det allra viktigaste, och bakgrunder från olika branscher välkomnas. Du kommer arbeta självständigt vilket innebär att du måste våga ta egna och snabba beslut. Vi ser det som meriterande om du har kunskap i affärssystemet Jeeves. Du talar och skriver obehindrat på det svenska och engelska språket.

Som person är du resultatinriktad och motiveras av att överträffa kundens förväntningar. Att bygga starka relationer och långsiktiga samarbeten är några av dina styrkor, såväl som din kommunikativa förmåga. Du skapar förtroende hos kund genom att vara trygg, ärlig och inlyssnande gentemot deras behov och önskemål. Vidare är du initiativtagande, handlingskraftig och hanterar oväntade händelser med att se nya lösningar. Oavsett finns alla förutsättningar att lyckas för dig som är utåtriktad med en härlig framåtanda och rätt inställning!

Om verksamheten

ITAB hjälper sina kunder att förvandla konsumenternas varumärkesupplevelse till fysisk verklighet med hjälp av kompetens, lösningar och ett ekosystem av partners. Tillsammans med konsumenter och retailers levererar ITAB förverkligandet av fysiska, engagerande och sömlösa butiksmiljöer. De levererar mätbara resultat till sina kunder i form av butiksupplevelser, försäljning, effektivitet, service och driftskostnader. Läs gärna mer om ITAB på vår hemsida http://www.itab.com/se.

Ansök nu
Stad
Nässjö
Publicerad
22 september
Sista ansökningsdag
16 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65890

Jonna Jonsson