Koordinator

Koordinator till Privab i Nässjö

Trivs du i en koordinerande arbetsroll där du blir en viktig intern och extern servicefunktion? Är du van att arbeta i olika affärssystem och tycker om att arbeta både självständigt såväl tillsammans med andra? Då har vi möjligheten för dig här!

Till Privab i Nässjö söker vi nu en ambitiös Koordinator. Tjänsten är initialt på konsultbasis med goda chanser för övergång i anställning till Privab för rätt person. Önskat startdatum är med omgående start.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I din arbetsroll som Koordinator till Privab är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för att uppdatera och underhålla kundinformation i deras affärssystem. Du säkerställer att kundprislistor laddas upp korrekt samt tar fram enklare grafiskt material för deras olika digitala säljblad. Fler vanligt förekommande arbetsuppgifter är att registrera nya kunder, underhåll av webbshopen med rätt prisinformation och övriga tillkommande administrativa arbetsuppgifter.

Du blir en viktig servicefunktion för Privab och kommer arbeta självständigt i din roll, men också i nära samarbete med övriga interna funktioner. Du blir en del av en teambaserad miljö med mycket energi och driv.

Vem är du?

Du som söker har en gymnasieutbildning och har tidigare arbetat i en administrativ och koordinerande roll. Vi ser gärna att du har ett intresse för sälj. Vidare har du goda IT-kunskaper och kan med enkelhet sätta dig in i olika affärssystem. För tjänsten krävs det att du talar och skriver du obehindrat på såväl svenska som engelska.

För att du ska vara framgångsrik i tjänsten som Koordinator till Privab är du strukturerad och självständig. Du strävar alltid efter att leverera bästa möjliga service både internt och externt. Därtill trivs du i en koordinerande roll där du får ta eget ansvar och är beredd på att arbeta i ett högt tempo. Att agera prestigelöst och ha ett hjälpsamt och flexibelt förhållningssätt ser du som en självklarhet för att trivas i denna arbetsroll.

Om verksamheten

Privab är en av Sveriges största grossister som erbjuder helheten av konfektyr, snacks och dryck. Hos dem hittar du allt från lösgodis och chips till proteinbars och energidryck.
Deras huvudkontor hittar du i Nässjö, en kommun som är belägen i den norra delen av Småland. De har även lokal förankring med säljkontor i Göteborg, Norrköping, Gävle och Södertälje.
Med en service utöver det vanliga och deras personliga kundrelation är deras mål att du som kund alltid ska vara nöjd.

Ansök nu
Stad
Nässjö
Publicerad
17 mars
Sista ansökningsdag
26 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68059