Controller

Junior Controller till ITAB

Vill du arbeta med ekonomi i en verksamhet med stark koppling till produktion? Är du analytisk och utvecklingsinriktad och har ett öga för detaljer? Då har vi tjänsten för dig! ITAB i Nässjö stärker nu sitt team på ekonomiavdelningen och söker därav efter sin nästa Controller. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

ITAB växer och är i ett spännande utvecklingsskede. I rollen som Junior Controller erbjuds du en utvecklande vardag med en bred inblick och närhet till verksamhetens processer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat analysarbete, ekonomiska uppföljningar, avstämningar, budgetering samt delaktighet i kartläggningen av verksamhetens processer. Genom att vara ett stöd till Business Controller och övriga kollegor på ekonomiavdelningen utgör du en viktig och rådgivande funktion i ekonomiska frågor. Du deltar i verksamhetens ständiga förbättringsarbete och i upprättandet av långsiktiga prognoser och handlingsplaner.

På ITAB välkomnas du till en händelserik och omväxlande vardag där du får vara en del av deras expansionsresa. Detta är en optimal tjänst för dig som vill fortsätta att utvecklas i din yrkesroll och få möjlighet till att forma dina dagar utifrån verksamhetens behov. Du kommer att ingå i ett engagerat team som värdesätter en positiv stämning och god gemenskap på kontoret. Tjänsten är initialt en konsultlösning med mycket goda förutsättningar till anställning direkt hos ITAB.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller motsvarande samt har några års erfarenhet som Controller eller liknande roll, gärna från tillverkande bolag. Kanske har du en bakgrund inom revision eller redovisning? Eller är du nyexaminerad med en utbildning inom ekonomi och söker nu efter nästa utmaning? Det viktigaste för oss är att du har drivkraften att lära dig och viljan att utvecklas i din roll. Du är van vid att prestera och duktig på att effektivisera ditt arbete.

För att vara framgångsrik i tjänsten ser vi att du är en nyfiken, ihärdig och initiativtagande person. Du är tydlig och pedagogisk i din kommunikation och har lätt för att planera och strukturera upp din tid. Utöver detta är du lösningsorienterad och analytisk. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska och har mycket goda kunskaper inom Excel, samt god förståelse för system.

Om verksamheten

ITAB hjälper sina kunder att förvandla konsumenternas varumärkesupplevelse till fysisk verklighet med hjälp av kompetens, lösningar och ett ekosystem av partners. Tillsammans med konsumenter och retailers levererar ITAB förverkligandet av fysiska, engagerande och sömlösa butiksmiljöer. De levererar mätbara resultat till sina kunder i form av butiksupplevelser, försäljning, effektivitet, service och driftskostnader. Läs gärna mer om ITAB på vår hemsida http://www.itab.com/se.

Ansök nu
Stad
Nässjö
Publicerad
8 september
Sista ansökningsdag
2 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65731

Jonna Jonsson