Redovisningsekonom

Erfaren redovisningsekonom sökes till kund i Nässjö

Söker du ett nytt spännande uppdrag inom redovisning? Till ett tillverkande bolag i Nässjö söker vi nu en erfaren redovisningsekonom med önskad start omgående. Uppdraget är på konsultbasis och sträcker sig initialt till sista mars, men med goda chanser till förlängning för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som redovisningsekonom kommer du att ansvara för redovisningen i ett av koncernens bolag. Tjänsten innebär löpande redovisning, avstämningar, upprättande av månads- och årsbokslut, momsredovisning och rapportering. Vidare kommer du att vara behjälplig med redovisningen i andra bolag i koncernen i mån av tid, samt stötta kollegorna inom leverantörs- och kundreskontra vid behov. Rollen innebär resor i regionen på veckobasis och du kommer få möjlighet att arbeta i ett spännande bolag med kompetenta kollegor.

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom redovisning samt flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du tidigare arbetat som redovisningskonsult eller med redovisning i tillverkande industri är detta meriterande. Som person är du självgående, initiativtagande och driven. Du kommer lägga upp ditt eget arbete och vi ser därför att du är strukturerad och att du trivs i en roll med många kontaktytor. Vidare är du en lagspelare eftersom du kommer att fungera som stödfunktion gentemot kollegor i olika ekonomiska frågor. Vi ser vi även att du är van av att arbeta självständigt då arbetet till stor del sker på egen hand. Då det förekommer resor i arbetet är körkort ett krav. Ett krav är också att du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.

Om verksamheten

Liksom du är vi på Poolia specialister inom ekonomi, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat banker, försäkringsbolag, staber och andra organisationer. Vi har erfarenhet av rekryteringar, konsulter och interimskonsulter till både privat och offentlig sektor.

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu
Stad
Nässjö
Publicerad
20 oktober
Sista ansökningsdag
2 november
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
57719

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.