Ekonomiassistent

Ekonomiassistent till Cellwood Machinery AB i Nässjö

Har du tidigare arbetat med ekonomi och vill få chansen att tillhöra ett bolag i framkant? Vill du dessutom få möjlighet att arbeta i en bred roll med härliga kollegor? Då har vi tjänsten för dig! Till Cellwood Machinery AB söker vi nu omgående en ekonomiassistent för ett konsultuppdrag med goda chanser till övertag direkt av Cellwood Machinery AB för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som ekonomiassistent kommer du erbjudas en bred och varierande vardag. Du kommer bland annat att ansvara över bolagets leverantörsreskontran, momsfrågor, in- och utbetalningar samt vara behjälplig vid bokslut. Det är även du som ansvarar över lönebitarna som inte är outsourcade och tar hand om andra administrativa uppgifter på kontoret. Ni kommer vara tre personer på ekonomiavdelningen – du, en controller och ekonomichefen. Tillsammans bildar ni ett starkt team som stöttar upp varandra.

Vem är du?

För att passa i rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, har du dessutom varit på en ekonomiavdelning tidigare är detta meriterande. Som person ser vi att du är noggrann och ansvarstagande i ditt arbetssätt samtidigt som du har en förmåga att bibehålla effektiviteten. Du har ett stort engagemang för din roll, är kommunikativ och har en strävan efter att nå framgång tillsammans med dina kollegor. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Om verksamheten

Cellwood Machinery utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för pappers- och cellulosaindustrin samt bioenergiindustrin.
Exportandelen är 90 % med hela världen som marknad och omsättningen är ca 250mkr och egna dotterbolag finns i Göteborg, Tyskland och Kina. I Nässjö finns en högteknologisk pilotanläggning där man kan erbjuda provkörningar i maskiner och system samt utbildningsmöjligheter för kunder, för mer info http://www.cellwood.se

Ansök nu
Stad
Nässjö
Publicerad
4 maj
Sista ansökningsdag
12 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
59655

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.