Säljare

Distriktssäljare till Internordic

Söker du efter en varierande vardag fylld av kundkontakt? Vill du vara drivande i projekt inom kundunika lösningar? Då kan tjänsten som Distriktssäljare på Internordic passa dig!

Här erbjuds du en varierande vardag med en härlig teamkänsla och gemenskap inom hela företaget. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Distriktssäljare på Internordic är du ansvarig för säljprocessen inom ditt distrikt som innefattar östra Svealand och delar av norra Sverige. Ditt huvudsakliga uppdrag innebär att självständigt ansvara för försäljning inom distriktet, en försäljning som oftast bedrivs i projekt med stort fokus på kundanpassade lösningar. Du ställs inför en marknad med företag inom många olika intressanta branscher och arbetar proaktivt för att nå nya kunder samtidigt som stort fokus ligger på att utveckla befintliga kunder. Projekten kan bestå av komplexa tekniska lösningar där du har stort stöd i Internordics övriga organisation. Inledningsvis kommer du att få en god teknisk kunskap inom företagets kunderbjudande och lära dig det du behöver inom lager, tätningar och låselement. Som Distriktssäljare präglas ditt arbete av att skapa goda och långsiktiga relationer med en hög servicenivå i centrum. Du ingår i ett prestigelöst säljteam där ni tillsammans fångar nya affärsmöjligheter och stöttar varandra till framgång.

På Internordic blir du en del av ett engagerat säljteam om 10 personer och rapporterar till Säljchef för område Öst. Huvudkontoret har placering i Nässjö, där du förväntas vara regelbundet för att driva kundprojekt tillsammans med dina kollegor. Din placering kan antingen vara Nässjö och resa mot distriktet, eller som boende på distriktet utgå hemifrån och resa till Nässjö regelbundet.

Vem är du?

Vi söker dig med en framgångsrik bakgrund inom B2B försäljning och med vana att bearbeta nya kunder och utveckla befintliga relationer. Kanske har du tidigare arbetat med teknisk försäljning, service inom industrikomponenter, som inköpare eller varför inte konstruktör. Det viktigaste för oss är att du har ett tydligt fokus på försäljning och kundutveckling med förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer som utvecklar ditt distrikt. Du är genuint intresserad av att sätta dig in i olika kunders processer och utmaningar, för att på så vis vara en problemlösare hos kunden och därigenom hitta nya affärer. Har du någon form av teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet ser vi det som meriterande. Du har en positiv inställning till såväl kollegor som kunder och vill vara engagerad och bidra till Internordics utveckling som helhet.

Som person är du en relationsskapare som alltid ser fram emot nästa kundmöte. Du är strukturerad, har ett tekniskt intresse och en god förståelse för utmaningar i olika produkters konstruktioner, samt en ekonomisk förståelse för att göra affärer. Du är en tävlingsmänniska som motiveras av nya affärer och att hitta lösningar för kunden. Då rollen innefattar många kontaktytor, både internt och externt, är det betydelsefullt att du är prestigelös, kommunikativ och initiativtagande. Vidare har du god datorvana samt mycket goda kunskaper i både svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Om verksamheten

Internordic erbjuder ett av Sveriges bredaste sortiment av lager, tätningar, låselement och linjära produkter. Genom åren har vi byggt upp ett stort nätverk och samarbete med väl utvalda tillverkare och tillsammans med vår breda kunskap och expertis hittar vi alltid rätt produkt och lösning för varje unikt behov och användningsområde. Vår kompetens att utveckla anpassade och unika produkter tillsammans med våra kunder skapar styrka och flexibilitet. Produkterna förekommer i en mängd olika branscher, bl.a. fordonsindustrin, materialhantering och maskintillverkning. Internordic ingår i koncernen OEM International som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag med 37 bolag i 15 olika länder.

Ansök nu
Stad
Nässjö
Publicerad
12 september
Sista ansökningsdag
9 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65722

Jonna Jonsson