Näringslivschef med blicken framåt

  • Lindesbergs kommun,
  • Näringslivschef,
  • Lindesberg

Inlagd för 14 dagar sedan Referensnummer 47668 Ansök senast 2017-10-01

Lindesbergs kommun söker nu en framåtsiktande och utvecklingsorienterad chef till en spännande position.

Välkommen med din intresseanmälan!

Arbetsuppgifter

Som näringslivschef är du en viktig företrädare för kommunens utveckling och en betydelsefull representant för Lindesbergs kommun i sin helhet.

I rollen ingår att leda kommunens totala strategiska arbete gällande näringsliv, landsbygdsutveckling, turism och fritid utifrån ett lokalt, regionalt och nationellt perspektiv samt ha en kontinuerlig omvärldsbevakning inom området.

Du är kontakten mot kommunens företag som består av både små och stora företag, både lokalt och internationellt ägda, stor del finns inom handel och industri. På landsbygden finns ett stort engagemang med lokala grupper som stöttas av enhetens personal.

Du rapporterar till förvaltningschefen för tillväxt samt adjungeras till kommunens högsta ledning när frågor inom ditt ansvarsområde berörs.

Utbildning / Erfarenhet

Vi söker dig med akademisk utbildning inom relevant område alternativt förvärvat erfarenheter och kunskaper på annat sätt. Vi vill gärna att du har en god erfarenhet från liknande positioner. Det är meriterande med erfarenhet från kommunal eller annan offentlig verksamhet.

Som person har du ett affärsmässigt tankesätt och innehar en mycket god motivations- och kommunikationsförmåga. Du trivs och känner dig trygg i mötet med andra människor, ibland också på scenen. Dina kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är mycket goda.

Kontaktpersoner

Lindesbergs kommun

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun. Läs gärna mer på www.lindesberg.se

Gå till webbplats

Varmt välkommen med din intresseanmälan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med dig som lämnar in en intresseanmälan ber vi dig göra detta via poolia.se. Vi kan tyvärr inte hantera intresseanmälningar inskickade via e-post eller pappersformat.

Ansök senast 2017-10-01

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se