Projektledare

Projektledare till Framtidsfrön i Östergötland

Vill du vara med och bidra till det viktiga och spännande arbetet med att stimulera intresset för entreprenörskap hos skolelever? Nu söker vi en nyfiken och driven projektledare till vårt kontor i Linköping och hoppas att det är du!

Om tjänsten

Framtidsfrön är en ideell organisation vars mål är att främja samverkan mellan klassrum och omvärld genom entreprenörskap. Det gör vi genom att träffa elever och prata med dem om deras passioner, drivkrafter och förväntningar på framtiden.

Den här rollen handlar om att ha kontinuerlig kontakt med skolor och deras huvudmän för att väcka intresse för och starta samarbeten kring entreprenörskap i skolan. I rollen ingår att upprätthålla befintliga och knyta nya kontakter med beslutsfattare och relevanta aktörer runtom i Östergötland, men även nationellt. Det här är en självständig roll som innehåller en stor del påverkansarbete och ställer krav på god kommunikativ förmåga. Rollen kräver att du är lösningsorienterad och kan anpassa situationer och lösningar utefter målgruppens behov. Som projektledare på Framtidsfrön är du en brygga mellan eleverna och omvärlden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Planera och genomföra aktiviteter och utbildningar kopplade till uppsatta mål och avtal, för både skolpersonal och elever.
• Ha kontinuerlig kontakt med befintliga samarbetspartners, ansvariga tjänstemän och politiker för grundskolan i Östergötland.
• Genomföra nationella aktiviteter tillsammans med kollegor runtom i Sverige.
• Arbeta aktivt med nätverkande i Östergötland men även nationellt för att stärka medvetenheten om Framtidsfrön och vår verksamhet.
• Kunna förvalta de kontakter och initiativ som påbörjas.

Vem är du?

Som person har du ett naturligt driv och engagemang och en stark vilja att påverka och bidra till samhället. Du är trovärdig och lyhörd och därför skapar du förtroende som gör det lätt för dig att bemöta och samarbeta med många olika slags människor. Du är en god organisatör och van att prata med och inför andra och du vill se saker hända. I denna roll lägger vi mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser med fördel att du som söker har en förståelse för offentlig verksamhet och har erfarenhet från offentlig sektor och näringsliv men än viktigare är att du har nätverk och kontakter inom regionen, kommunerna och näringslivet i Östergötland.

Vi arbetar med löpande rekrytering och ser gärna din ansökan redan idag.

Det här är en roll som passar dig som gillar operativt hands- on arbete men har ett strategiskt och strukturerat arbetssätt. På ett naturligt sätt nätverkar du och rör dig obehindrat mellan näringslivet och kommunen i syfte att skapa nya relationer bland beslutsfattare och relevanta aktörer samt bibehålla och utveckla de relationer och nätverk som finns idag.

Om verksamheten

Framtidsfrön är en idéell organisation som arbetar med att utveckla det entreprenöriella och hållbara lärandet i hela grundskolan. Sedan 2002 arbetar vi med att stötta skolan i sitt uppdrag att bejaka och utveckla barn och ungdomars inneboende drivkraft, nyfikenhet och kreativitet. Vi har idag fyra kontor runtom i Sverige.

Ansök nu
Stad
Motala
Publicerad
6 mars
Sista ansökningsdag
5 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
67914