Ekonom

Intresseanmälan för interimsuppdrag inom ekonomi

Poolia har uppdragen för dig som vill arbeta som interimskonsult via ditt eget företag. Med vårt stora nätverk bland attraktiva uppdragsgivare, och långa erfarenhet inom bemanning och rekrytering, kan vi matcha din unika kompetens mot din nästa spännande utmaning!

Om tjänsten

Många drar i de duktigaste interimskonsulterna; vi förstår varför. Efterfrågan på erfarna specialister, skräddarsydda efter verksamhetens behov, växer konstant. Marknaden tillhör onekligen konsulterna. Just därför förstår vi vikten av att underlätta för våra interimskonsulter så mycket som möjligt. Allt för att du som konsult ska kunna göra det du gör allra bäst: Att koncentrera dig till hundra procent på ditt uppdrag.

När du är interim via oss betyder det en snabbare väg in i fler, roligare och mer utmanande uppdrag hos intressanta, inte sällan globala, företag som är i akut behov av din expertis.

Vi söker ständigt nya talanger som vill se sig om efter nya utmaningar i arbetslivet. Är du intresserad av att arbeta via oss på Poolia i Östergötland som uthyrd ekonomikonsult får du gärna bifoga ditt CV och personliga brev här. Konsultuppdragen varierar och styrs av våra kunders behov. Våra kunder finns i hela Östergötland och du får gärna specificera i din ansökan vilket geografiskt område du är intresserad av att arbeta i.

Vanligt förekommande tjänster:
– Redovisningsekonom
– Redovisningskonsult
– Controller
– Ekonomiassistent
– Ekonomiadministratör
– Chefspositioner, ex. CFO

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!

Ansök nu
Stad
Motala
Publicerad
11 maj
Sista ansökningsdag
10 juni
Omfattning
Projektanställning
Referensnummer
68632