Säljledare

Är du vår nästa nationella återförsäljningsansvarig?

Nu finns chansen att följa med Nellemann Machinery och Kubota i deras framväxt inom lantbruksindustrin. Tillsammans med ett team kompetenta, engagerade kollegor och starka varumärken blir du en avgörande pusselbit i att upprätthålla goda affärsrelationer och fortsatt tillväxt. Nu söker vi på Poolia nu en vass relationsbyggare och säljare med lantbrukserfarenhet som vill blir den avgörande länken som knyter samman Nellemann Machinery och Kubota med återförsäljare.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Rollen som återförsäljningsansvarig innebär att du på ett nationellt plan stöttar hela återförsäljarnätet samtidigt som du utvecklar det framåt. Huvudfokuset för rollen är försäljning och marknadsföring av Kubotas lantbruksprogram och du kommer i rollen att vara ytterst ansvarig för återförsäljare över hela Sverige. Likväl som arbetet sker självständigt kommer du att ha daglig kontakt med olika återförsäljare, såväl som dina engagerade kollegor hos Nellemann Machinery. Du erbjuds en flexibel och utmanande roll där ingen dag är den andra lik.

Tjänsten är en tillsvidareanställning direkt hos Nellemann Machinery och start sker så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Ditt huvudsakliga ansvarsområde blir:

– Utveckla återförsäljarnätet och aktivt söka nya utvecklingsmöjligheter och affärsområden
– Hjälpa och stötta nuvarande återförsäljarnät
– Assistera vid planering, uppsättning och delta i mässor, utställningar och maskinvisningar
– Upprätthålla god kontakt med stora kunder
– Sätta och ansvara för budgetar

Vem är du?

Som återförsäljningsansvarig har du en omväxlande och självständig roll, som även innebär att du som person bör vara självständig, driven och ha en god initiativförmåga. Vi ser att du är en lagspelare ut i fingerspetsarna som värderar det samarbete med både kollegor och återförsäljare som rollen kräver. Lyhördhet och närvaro för dina olika kontakter gör att du blir framgångsrik i rollen och kommunikation är A och O. Eftersom en del resor kommer att förekomma i arbetet bör du tycka om tjänsteresor, allt från mässor till besök hos återförsäljare.

För att trivas i och axla rollen har du följande bakgrund:

– Arbetat med någon typ av försäljning
– Erfarenhet av lantbruk och maskiner
– Social och god kommunikativ förmåga

Om verksamheten

Nellemann Machinery är en av Skandinaviens största leverantörer av professionella maskiner och tillbehör för skötsel och underhåll av väg- och gräsytor samt lantbruksmaskiner. Vi levererar till hela Skandinavien och säljer de mest attraktiva produkterna på marknaden.

Nellemann Machinery tog över import och försäljning av Kubota i Skandinavien under 2017. Nellemann-koncernen har även verksamhet inom import, försäljning och service av MG, Aston Martin, Kia och Isuzu samt försäljning och service av Volvo i Danmark.

Ansök nu
Stad
Motala
Publicerad
17 maj
Sista ansökningsdag
4 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71423