Mekanikkonstruktör

  • Poolia Engineering,
  • Mekanikkonstruktör,
  • Örnsköldsvik

Inlagd för 10 dagar sedan Referensnummer 48017 Ansök senast 2017-11-05

Till vår kund i Örnsköldsvik söker vi nu en Mekanikkonstruktör för att stärka deras befintliga konstruktionsteam. Du kommer att vara del av framtagningen av nya produkter i teknikens framkant. Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Tillsättning sker så snart som möjligt för rätt person.
Intervjuer och urval sker löpande så tveka inte, utan skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I din roll som Mekanikkonstruktör kommer fokus ligga på detaljkonstruktion av komponenter i framförallt bandsystem och växlar. Du arbetar med färdigställande av konstruktion inom drivline specifika system motorsubsystem, växellådor, slutväxlar och bandaggregat i kundens största utvecklingsprojekt.
Vidare kommer du arbeta med att ta fram ritningsunderlag för tillverkning av mekaniska detaljer inom drivlina, agera spindel i nätet för framtagning av detaljer, utföra små konstruktions förändringar beroende på input från övriga subsystem. Samt ha kontakt mot övriga funktioner i företaget som inköp, produktion mm och ta fram materialbeställningsunderlag till inköp/leverantörer.

Arbetet innebär:
• Utveckling av koncept, Idégenerering
• Konstruktion i Catia
• Material och komponentval
• Enklare hållfasthetsberäkningar
• Ta fram detaljritningar
• Dokumentation

Utbildning / Erfarenhet

Vi söker dig som har förståelse för avancerad mekanisk systemkonstruktion. Du har en ingenjörsexamen inom maskinteknik eller motsvarande erfarenheter. Du har goda kunskaper av konstruktion i Catia eller liknande. Samt tidigare erfarenhet av att arbeta med konstruktion och känner till utvecklingsverktyg.
Meriterande är även om du har tidigare erfarenhet av arbete inom försvarsindustrin och motorsubsystem.

För att lyckas i rollen så ser vi att du är en praktiskt lagd person som trivs med att jobba och samarbeta i ett lag. Du har ett strukturerat arbetssätt och kan därigenom hålla flera arbetsuppgifter igång parallellt. Vidare så är du driven och gillar att ständigt hitta nya lösningar och förbättringar.
Då det förekommer förändringar under arbetsdagen så behöver du vara flexibel med en förmåga att prioritera om. Vi ser att du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Kontaktpersoner

Poolia Engineering

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök senast 2017-11-05

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se