Teknisk Support

Windowsälskande supporttekniker inför kommande uppdrag!

Brinner du för IT och drivs av att hjälpa andra? Då kan detta vara en tjänst för dig! Det är ett löpande uppdrag, med anställning hos oss på Poolia där du kommer arbeta för ett stort internationellt företag i Skåne. Kan du starta omgående och är redo för en ny utmaning inom IT, sök då redan idag, vi gör ett löpande urval för intervjuer!

Om tjänsten

Du kommer tillhöra en supportfunktion där du hjälper intern personal i organisationen med tekniska problem. Ditt arbete kommer vara i Windowsmiljö och du hjälper dina kollegor med hjälp av Active Directory. Ärenden kommer du hantera både via telefon och mail. Du erbjuds ett varierande arbete med olika typer av ärende, där det är självklart att använda din problemlösningsförmåga och leverera hög kvalité av service.

Vem är du?

Du har ett stort intresse för IT och teknik och är välbekant med Windows-miljön. Du har en IT-utbildning från gymnasiet och det är meriterande om du även har utbildning inom IT från högskola/universitet/YH-skola. Vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet av Active Directory, felsökning, Basic Nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP) samt ärendehantering.

Som person är du serviceminded och har lätt för att prata med människor. Du är noggrann i ditt arbete och trivs med ett strukturerat arbetssätt. Du tycker om att arbeta i team och har lätt för att samarbeta med andra. Självklart har du ett stort intresse av IT, som du gärna ägnar dig åt även på din fritid.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
2 mars
Sista ansökningsdag
31 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56388

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.