Tekniskt säljstöd

Vi söker Teknisk Innesäljare till Holtab

Om tjänsten

Har du erfarenhet av nätstationer eller lågspänningsställverk och gillar att vara en nyckelspelare i projekt där det händer mycket? Holtab erbjuder dig då möjligheten att bli Teknisk Innesäljare inom avdelningen affärsstöd. En roll som har många bollar i luften och jobbar mot nästan hela företaget.

Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Vi ser helst att placeringsorten är Tingsryd men det kan också finnas möjlighet att sitta på ett av våra säljkontor i Malmö eller Kungsbacka. Du har möjlighet att jobba ett par dagar i veckan på distans.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Teknisk Innesäljare har du alltid ett finger med i spelet och är involverad i hela säljprocessen från idé, offert och order till genomfört projekt och leverans. Du tar fram offertunderlag samt säkerställer att alla moment i säljprocessen fullföljs. Du jobbar parallellt med flera uppdrag samtidigt och har kontinuerlig dialog med både kunder och kollegor samt jobbar i nära samarbete med ansvariga säljare. Att arbeta som Teknisk Innesäljare är en utvecklande tjänst och en viktig funktion som hjälper till att möjliggöra för en mer hållbar morgondag.

Du jobbar i nära relation med Försäljningsingenjörerna. Du tar emot allt från färdiga offerthandlingar till underlag som man tillsammans med säljarna tar fram, det beror på vad kunden är ute efter.

Vem är du?

Vi söker dig som har elutbildning och erfarenhet av byggnation eller konstruktion av nätstationer eller lågspänningsställverk. Du är van vid att läsa teknisk dokumentation och har en förståelse för kostnadskalkyler. Din datorvana är god och du är bekväm med att både tala och skriva på svenska och engelska då vi har säljare i Sverige, Danmark och Finland.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är engagerad och har ett eget driv. Du trivs i en roll som ger dig möjlighet att ta egna initiativ och att vara proaktiv. Du gillar att samarbeta och skapa struktur och rutiner. Att du är kommunikativ ser vi som en självklarhet.

Om verksamheten

Holtab är ett framåtriktat industriföretag som utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. I företaget föds kreativa idéer som många gånger är möjliga att genomföra. Våra korta beslutsvägar och höga medarbetarengagemang är något vi verkligen värnar om. Tillsammans har vi kraft att förändra.

När du börjar på Holtab kommer du att få en väl planerad introduktion för att du på bästa möjliga sätt ska komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter till personlig utveckling samt möjlighet till kompetensutveckling i en stimulerande arbetsmiljö där du själv får vara med och påverka din vardag.

Holtab är ett värderingsstyrt företag som värnar om att arbeta på ett hållbart sätt. Bland annat när det gäller miljöpåverkan, att aktivt arbeta för att fasa ut fossila bränslen och bli klimatneutrala, att öka jämställdheten på alla nivåer i företaget, att arbeta med både nationella och internationella utvecklingsprojekt men också strävan efter en hälsosammare arbetsmiljö.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
28 maj
Sista ansökningsdag
31 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71585