Testingenjör

Vi söker nu en Teknisk testare för uppdrag till House of Test i Lund!

Om tjänsten

Har du några års erfarenhet från arbete som Teknisk testare och nickar glatt till programmeringsspråk såsom Java, Javascirpt, C#, Ruby eller Phyton? Då är detta uppdrag något för dig! Sök redan idag, intervjuer och urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Det vi ser att du bör kunna för att hantera rollen med bravur är:

– Att du har ett mindset som tänker test, test, test
– Har en djup förståelse för principerna inom programvaruarkitektur och har insikt i hela eller stora delar av utvecklingsprocessen
– Arbetat i olika testautomationsverktyg och någon form av CI/CD
– Har erfarenhet av både manuell och automatiserad testning med Mocha/Javascript/Node.js samt erfarenhet av att testa komplexa distribuerande system
– Intresserad är API och Backend testning

Vem är du?

Du har en relevant utbildning med dig samt 3-5 års erfarenhet av teknisk testning och testautomation.
Erfarenhet av Python, C#, C, Java, JUnit, Selenium, HQ, Jenkins, Cucumber, Docker, Azure, AWS etc. Du kan uppsätta automatiska tester och moderna CI/CD verktyg. Kunskap kring att utveckla funktionella och icke-funktionella automatiserade tester. Har du även erfarenhet av att arbeta agilt i t.e.x Scrum eller Kanban är det meriterande, likaså erfarenhet av mobil och/eller embedded, kontextdriven, end-to-end, API och riskbased- testning.

Som person är du nyfiken, kreativ, räds inte för nya utmaningar och har en god kommunikationsförmåga. Självklart älskar du att arbeta nära tillsammans med utvecklare och andra roller i agila team och driver gärna frågan när ni tillsammans arbetar för att uppnå högre kvalitet och säkrare processer.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Om verksamheten

House of Test grundades 2008 av Henrik Andersson, Johan Jonasson och Georg Lysén. Vi startade företaget eftersom vi var trötta på att titta på andra konsultföretag som försökte vara de som skulle erbjuda de lägsta priserna och de mest överdrivna testlösningarna för ”bästa praxis”. Vi ville kämpa mot kommodifiering av programvarutestning och visa det överlägsna värdet av skicklig testning aom är genomtänkt utförd.

Vi byggde Test House på grundval av skicklighet, drivkraft och professionalism och vi har visat otaliga gånger genom åren att vi utmärker oss inom dessa områden.

Det är ensamt på toppen, men vi kan inte föreställa oss att vara någon annanstans. Och vi kommer att bestå.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
6 april
Sista ansökningsdag
5 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
59307

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.