Helpdesk

Vi söker IT- tekniker/ Drifttekniker till Ball Beverages Packing!

Om tjänsten

Har du erfarenhet av att arbeta självständigt i IT-support och är redo för en ny utmaning? Ball Bevarages Packing AB i Malmö söker nu en nyfiken och driven IT- tekniker. Du kommer vara placerad i Malmö, med samarbete med kollegor i andra länder. Du är social och trivs med att samarbete med andra och brinner för att hjälpa andra! Sök redan idag, då vi arbetar med ett löpande urval för intervjuer!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att hjälpa organisationens användare internt på Ball Beveranges Packing med deras IT-relaterade problem. Ärendena du ska lösa kommer vara av både 1st line och 2nd line karaktär som du främst löser via telefon eller mail, men det förekommer även att du får lösa ärendena på plats hos användaren. Du kommer ta emot ärende, vilka ska läggas in i ärendehanteringssystem (SNOW) för att sedan lösa dem. Kan du inte lösa ärendet själv finns det kollegor i andra länder som du kan ta hjälp av, för att få den bästa lösningen för användaren. Ditt arbete kommer även vara att se till att medarbetarna i organisationen följer uppsatta IT-processer, detta gör du genom att dokumentera och skriva rutiner för användarna och skapa ett lärande. Du erbjuds en bred tjänst, där du kommer vara med i projekt som organisationen har inom IT, och är med i arbetet att ständigt utveckla IT-miljön.

Du kommer arbeta som ensam IT-supporttekniker i Malmö, men med ett bra samarbete med kollegor i andra länder. Det förekommer schemalagd jour i denna tjänst, då det kan komma prioriterade IT-ärende från andra delar av världen. Din chef är stationerad i England, därför är det viktigt att vara flytande i engelska, både i tal och skrift. Dina ansökningshandlingar ska vara på engelska.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom IT och det är meriterande om du även har en eftergymnasial utbildning inom IT-området. Du har tidigare erfarenhet av installationer, support, skrivarhantering och nätverk. Du har även erfarenhet av att ge support för system, som exempelvis SAP, lönesystem och tidsrapporteringssystem. Det är meriterande om du har arbetat i produktion sedan tidigare.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med virtuella miljöer. Vi ser gärna att du har ITIL-certifikat och har erfarenhet av att arbeta i projekt, gärna med projektledarerfarenhet. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är ett krav att du har B-körkort.

Som person är du strukturerad och har lätt för att organisera ditt arbete. Du brinner för problemlösning och för att hjälpa andra. Du är pedagogisk och kommunikativ där du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift, men även en lyhörd lyssnare. Du har en positiv inställning och har lätt att förstå andra människors behov och anpassa dig efter användarens önskemål, samtidigt som du behöver kunna säga ifrån om det skulle behövas.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
5 juni
Sista ansökningsdag
30 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53782

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.