Processingenjör

Vi söker en Senior Project Engineer till vår kund i Lund!

Vi söker nu för uppdrag till vår kund i Lund en Senior Project Engineer. Uppdraget är med start omgående och förväntas pågå i 6 månader. Du blir anställd via oss på Poolia och arbetar ute hos vår kund. Låter detta som något för dig? Urval och intervjuer hålls löpande, sök redan idag!

Om tjänsten

Du kommer vara en del av ett team som arbetar i projekt om att flytta deras produktionslinje till Italien. Projektet är pågående, vilket gör att det är av stor vikt att du har god erfarenhet av liknande projekt sedan tidigare.
Vi letar efter en person som kan samordna alla aktiviteter som räcker den disponibla delen av projektet. Du har en stor kunskap och praktisk erfarenhet inom mekanisk/elektrisk/PLC HMI-utrustning och maskiner.
Du har tidigare haft ledanderoller och har en djup teknisk förståelse.
Som person är du självstyrd, bra på att hantera stressfulla situationer och van vid att ha många saker igång samtidigt.
Företaget arbetar enlgt GMP, FDA, CFDR:er och tillämpliga ISO-standarder såsom ISO 13485.

Låter detta om något för dig? Sök då redan idag! Urval och intervjuer kommer att hållas löpande.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
25 mars
Sista ansökningsdag
8 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56651

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.