Projektkoordinator

Vi söker en projektkoordinator till Sundprojekt i Malmö!

För uppdrag till Sundprojekt i Malmö söker vi nu en projektkoordinator. Är du den som ser det andra inte ser? Är du en lagspelare som gillar att få saker gjorda och som trivs med flexibilitet i dina arbetsuppgifter? Är en hög servicegrad något du brinner för och älskar att upprätthålla?
Då är detta uppdrag för dig! Tjänsten är på 50-75% där du börjar som konsult via oss på Poolia för att sedan gå över i anställning direkt hos vår uppdragsgivare, om ni matchar varandra. Intresserad? Sök redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Detta är en bred och varierad roll där du kommer att fungera som ett stöd och vara support för projektledarna och för marknad/försäljningsansvariga.

Några av arbetsuppgifterna som rollen innefattar är:
– Administrationsstöd: Korrekturläsa texter, korrektur bofaktablad, bekräfta inbetalningar av förskott/slutbetalning till kunder, skanna och digitalisera avtal, hantering av parkeringsavtal etc.
– Marknadsföringsstöd: Upprättande och utskick av nyhetsbrev, uppföljning av marknadskampanjer ex. i sociala media, upprätta inlägg i Facebook, Instagram och LinkedIN.
– Delta på säljstarter, mässor, utställningar, visningar, samarbetsevent med kommuner och andra aktörer.
– Förvaltningsstöd: Uppföljning med förvaltare att dessa har samtligt underlag inför inledande arbete med föreningar. Ex. parkeringsavtal, kundlistor, hantering av pantförskrivningar, ev. hyresrabattlistor etc.
– Eftermarknad: Extraresurs i samband med tillträden, felanmälning och uppföljning kring kundnöjdhet.
– Vara behjälplig när kunderna ska välja sina tillval i de nya lägenheterna. Kunskap om hur vi arbetar med tillval för att kunna hjälpa till vid arbetsbelastningar, sjukdom eller ledigheter.
– Kontorskoordinering: Överta visst ansvar avseende materialpåfyllnad samt hantering av tjänster som städning, växter, inhandling etc.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från service eller försäljning där du varit i kontakt med kunder. Att ge bästa möjliga service är en självklarhet för dig och du vill alltid överträffa kundens förväntningar. Du har en flexibel inställning, är effektiv och kommunikativ samtidigt som du är strukturerad, professionell och har en god planeringsförmåga. Visst kan du se det andra inte ser i rummet? Du hittar gärna nya lösningar, är proaktiv och ser till att saker händer.
Flytande svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har engelska som modersmål.

Om verksamheten

Sundprojekt utvecklar och bygger bostadshus som kombinerar nytänkande, hållbarhet och hög byggkvalitet på några av Öresundsregionens mest attraktiva lägen. Vi startade vår verksamhet i Skåne 2004 och har sedan dess byggt över 840 lägenheter här, både hyres- och bostadsrätter.
Besök gärna Sundprojekt hemsida för mer information – https://www.sundprojekt.se/

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
10 februari
Sista ansökningsdag
2 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56124

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.