Kundtjänst

Avtalsansvarig Kundrådgivare med känsla för sälj till spännande Draftit!

I rollen som Draftits Kundrådgivare med förnyelseansvar gällande avtal kommer du att ha en social roll och vara företagets ansikte utåt.

Om tjänsten

Du kommer att ansvara för en befintlig kundstock och säkerställa att de kunder som är dina alltid får den hjälp de behöver. Du tillhandahåller rätt information och levererar proffsig service. Vidare kommer du besvara frågor och ta emot önskemål gällande Draftits olika produkter. Arbetet kommer ske främst via telefon och mail. Ibland kan det bli aktuellt att besöka kunden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som medarbetare på Eftermarknad kommer du jobba tätt med kommuner, skolor och privata företag. Din uppgift blir att säkra befintliga avtal och skydda din kundstock. Det är viktigt att kunden alltid får en bra upplevelse och känner sig väl bemött.

Vem är du?

Draftit är verksam i en bransch som är i ständig förändring. Det är bra om du är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Om du har en teknisk ådra och ett intresse för IT är det verkligen meriterande. Vidare är du initiativtagande och handlingskraftig. För att trivas hos oss är du en lagspelare och tycker om att ha kul på jobbet.

Om verksamheten

Vi på Draftit vet att det kan vara svårt och tidskrävande som arbetsgivare att hålla reda på alla lagar och regler. Lagboken är i ständig förändring och risken är stor att detta stjäl tid och fokus från andra värdeskapande uppgifter. Därför har vi ändrat på detta. Genom att kombinera ledande experters kunskap med digitala processredskap har vi skapat verktyg som möjliggör att arbeta professionellt och tidseffektivt med regelefterlevnad. Våra verktyg utvecklas löpande så att ni kan känna er trygga med att ni alltid har den senaste uppdateringen av lagen. Vi kallar det att arbeta regelsmart.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande. Ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
10 januari
Sista ansökningsdag
10 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
55821

Marie Engdahl

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.