Inköpare

Vi söker en inköpare för uppdrag till stort internationellt bolag i Malmö!

Om tjänsten

Har du erfarenhet av förhandling av både befintliga och nya kontrakt? Då är detta uppdraget för dig! Vi söker för ett tre månaders uppdrag till vår kund i Malmö en Inköpare med start omgående. Du blir anställd som konsult via oss på Poolia. Intresserad? Ansök redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Några av de arbetsuppgifter du kommer att ha är:

– Förhandling av befintliga och nya kontrakt inom området ingenjörstjänster avseende lokala lagkrav, T&C, betalningsvillkor med mera
– Utföra anbudsförfarandet samt förhandlingar på egenhand med visst stöd från Tyskland
– Strategin för anbuden är redan klara, du kommer att godkänna genomförandet och upprätta det slutgiltiga i SAP efter att kontrakten signerats

Vem är du?

Du har någon form av relevant eftergymnasial utbildning samt erfarenhet av arbetsuppgifterna ovan sedan tidigare. Vi ser att du har arbetat i SAP MM och SAP Ariba sedan tidigare. Som person har du lätt att ta kontakt- och samarbeta med, driven, självständig och framåt.
Du talar och skriver flytande svenska och engelska, tyska är mycket meriterande.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
10 oktober
Sista ansökningsdag
25 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
54833

Julia Femenias Krohn

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.