Applikationsutvecklare

Utvecklare till kommande uppdrag i Skåne!

Vi får kontinuerligt in uppdrag inom utveckling från nya innovativa företag som ständigt står inför nya utmaningar och som letar efter duktiga och självgående utvecklare, testare och tech leads!

Om tjänsten

Vi söker dig som är en erfaren utvecklare. Ofta arbetar du tillsammans med ett team som testar och hittar nya teknologier och lösningar. Våra kunder efterfrågar erfarenhet av bland annat: Cloud, C++, C#, Java, Python, Deep Learning och AI.

Vill du växa in i en roll som Technical Lead där du driver och tar ansvar för samarbetet inom teamet? Även den möjligheten och rollen kan dyka upp! Ange i din ansökan vilka roller och tekniker du helst arbetar med och vad du har erfarenhet av.

Vem är du?

Du har minst 3 års erfarenhet att arbeta som utvecklare. Du värdesätter samarbete högt och drivs av att arbeta målinriktat mot teamets gemensamma resultat. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta agilt. Du är nyfiken och lär dig gärna nytt, men tycker även om att dela med dig av din kunskap till andra. Du brinner för problemlösning och drivs av att hitta nya lösningar. Ditt intresse för teknik är stort och du lär dig gärna ny teknik och utvecklingsmetodik. Har du erfarenhet av en Technical Lead roll är det meriterande.

Om verksamheten

Vi arbetar med ett löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
4 maj
Sista ansökningsdag
31 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
59654

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.