Fältsäljare

Utesäljare till Byggbeslag i Malmö!

Brinner du för nöjda kunder, bygga upp och förvalta relationer? Har du erfarenhet av försäljning och byggbranschen? Då kan du vara Byggbeslags nya Utesäljare!

Om tjänsten

Byggbeslag har sitt huvudkontor i Karlstad och har 320 anställda fördelade på 16 orter. Det finns två affärsområden: Material samt Lås & Säkerhet. Ditt affärsområde i rollen kommer vara Material och du kommer samarbeta och arbeta nära två innesäljare som delar ditt affärsområde. Ni kommer dela lokal i Jägersro med kollegorna inom affärsområdet Lås & Säkerhet som har ca 15 medarbetare.

Eftersom du kommer arbeta med projekt inom Skåne län och kommer därför få tillgång till tjänstebil.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

För att lyckas som Utesäljare tror vi att du behöver ha goda produktkunskaper om produkterna och en vilja att göra det bästa för kunderna. Det kommer vara en del av onboardingen med produktutbildningar från leverantörerna. Förutom att lära sig mycket om produkterna kommer du även arbeta med:

• Proaktiv bearbetning av regionala avtalskunder och nya kunder
• Kundbesök både digitalt och fysiskt
• Skapande och bevarande av goda kundrelationer
• Hålla CRM systemet uppdaterat
• Administrativt arbete av order och offerter

Vem är du?

Vi tror att du är duktig på att lyssna in kundernas utmaningar och hjälpa till att hitta den bästa lösningen för dem. Det kommer vara viktigt i rollen att du brinner för att träffa människor och skapa relationer. Eftersom du kommer samarbeta mycket med innesäljarna så är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är prestigelös. För att komma igång med nya projekt så krävs det att du är driven och initiativtagande.

Som krav ser vi att du även har:
• Några års erfarenhet av att arbeta med försäljning
• Flytande i svenska tal och skrift
• Goda kunskaper i Microsoft Office
• B-körkort
Önskvärda krav:
• Arbetat inom byggbranschen
• Bra kunskaper i engelska tal och skrift
• Byggteknisk utbildning

Om verksamheten

Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter och byggprojekt. De har sedan starten 1957 verkat genom olika produkt och tjänsteområden inom bygg samt fastighetsägarprocessen och är idag verksamma inom två affärsområden anpassat efter marknadens behov. Dessa affärsområden är Material som levererar materialförsörjning till byggentreprenörer samt affärsområdet Lås & Säkerhet som är inriktat på access och säkerhetsfunktioner. Byggbeslag har ca 320 anställda fördelat på 16 orter med en omsättning på 700 MSEK.

Övrig information:
Omfattning: Heltid
Tillhörande kontor: Byggbeslags lokaler i Jägersro.
Resor i tjänsten: Ja, du kommer ha Skåne som distrikt. Även resor till Karlstad och Stockholm vid introduktion och säljmöten.
Lön: Fast enligt överenskommelse.
Arbetstider: 7.30-16.00 Flextid finns.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.

Viktigt att känna till: Vi tillämpar ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) på slutkandidater.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och du anställs direkt hos Byggbeslag.

Vänta inte med att skicka in din ansökan, urval och intervjuer sker nämligen löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista annonseringsdatum. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
3 november
Sista ansökningsdag
4 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66320