Verksamhetsledare

Uppdragsansvarig till Sydassistans

Vi söker dig som tror på alla människors lika värde och vill arbeta i en organisation som styrs efter dessa värderingar! Sydassistans AB skapar möjligheter åt individer i en ofta förbisedd samhällsgrupp, att trots sina funktionsnedsättningar, kunna leva ett så normalt liv som möjligt. Varje assistansuppdrag har en personlig uppdragsansvarig, och vi söker dig som vill ansvara för helheten i uppdraget och därigenom påverkar liv till det bättre!

Om tjänsten

På kontoret i Malmö präglas kulturen av en prestigelöshet och omtanke för varandra. Här hjälps man åt och vill varandra väl. I rollen som uppdragsansvarig ansvarar du för ca 10-15 assistansuppdrag där du genom ledarskap och kvalitetsmedvetenhet ser till att varje uppdragsgivare får den bästa möjliga personliga assistans de har rätt till.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Agera utifrån ett arbetsgivaransvar genom de aktiviteter som kopplas till anställningar av assistenter ex. rekrytering, medarbetarsamtal.
Arbetsleda personliga assistenter kopplat till varje enskilt assistansuppdrag och kommunicera hur man företräder Sydassistans genom värderingar och tydliga ramar.
Ha det yttersta ansvaret för uppdragsgivaren och arbeta proaktivt med kundnöjdhet genom kontinuerliga samtal med uppdragsgivare och anhöriga.
Fortlöpande kontakt med myndigheter och hantera exempelvis ansökningar och överklagan tillsammans med företagets koordinator

Vem är du?

Vi önskar att du har en relevant utbildning kopplat till tjänsten, alternativt en arbetslivserfarenhet som väger upp. Önskvärt med erfarenhet av arbete inom funktionsnedsättning och funktionsvariationer.

Du har en erfarenhet av ledarskap samt känner dig trygg med arbetsrättsliga frågor, då relationen och riktigt agerande gentemot assistenter och uppdragsgivare är av högsta vikt.

Dina personliga egenskaper är avgörande för denna roll och vi söker dig som är handlingskraftig och en problemlösare ut i fingerspetsarna. Din styrka ligger i att hantera många saker och personer parallellt och är strukturerad i dina arbetsmetoder och kan prioritera löpande. Du är inte rädd för att ta i och lösa konflikter, samtidigt som du har en god social kompetens samt hög kommunikations- och samarbetsförmåga. Du beskriver dig själv som kvalitetsmedveten, prestigelös och vidare är det helt avgörande att du delar företagets grundvärderingar.

För att hantera denna roll måste din svenska vara helt flytande i tal och skrift. Har du fler språk med dig är detta ett stort plus.

Om verksamheten

Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt personer i södra Sverige med funktionsvariationer. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Med ledorden Trygghet, Respekt och Livskvalitet arbetar vi för att våra uppdragsgivare, trots sina funktionsvariationer, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
11 juni
Sista ansökningsdag
11 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53844

Marie Engdahl

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.