Administratör

Två Administratörer till Mercedes-Benz i Malmö

Vill du ha en nyckelroll i försäljningsprocessen av nya personbilar inom Mercedes-Benz, med nära kontakt med våra agenter? Är du en noggrann, administrativt skicklig och serviceinriktad person som är ivrig att lära? Då kan detta vara din nästa karriärutmaning!

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten

Tjänsten är på heltid (100%) och sträcker sig över 12 månader via Poolia, med möjlighet till förlängning. Tillträde beräknas i mitten av augusti.

I samarbete med dina kollegor ansvarar ni för att säkerställa en effektiv leverans och registreringsprocess av nya personbilar. Jobbet omfattar administrativa uppgifter vid bilbeställning och registrering av Nya Mercedes-Benz men även andra arbetsuppgifter inom samma område. Du kommer att ha ett nära samarbete med vårt agentnätverk samt med interna kollegor.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

· Stötta vårt agentnätverk genom att godkänna inkommande registreringsförfrågningar
· Direktanmälan och registrering av nya Mercedes-Benz
· Koordinering och administration av leveransprocess med inblandade personer.
· Stötta kollegor med administrativa uppgifter så som bilbeställningar, dokumentation och internkommunikation.
· Arbetsuppgifterna kommer att vara skiftande men av administrativ karaktär

Vem är du?

Som person är du strukturerad och kundorienterad samtidigt som du har förmågan att ta en sak i taget under korta tider vid hög arbetsbelastning. Du har god kommunikationsförmåga och är en erfaren IT-användare. Du kan se helheten och tycker om att arbeta i en dynamisk miljö på ett samarbetssätt.

· För att bli framgångsrik i denna roll tror vi att du har viss erfarenhet av att arbeta i en koordinator- eller serviceroll sedan tidigare.
· Meriterande om du är certifierad för Direktanmälan av fordon eller/och har jobbat i bilbranschen som administratör.

Då du dagligen kommer att ha internationella kontakter förväntar vi oss att du behärskar både svenska och engelska samt har god förståelse för danska.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
18 juli
Sista ansökningsdag
25 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71857