Testare

Teknisk testare till Sogeti i Malmö!

Om tjänsten

Sogeti har startat upp ett nationellt Test Center som ska förse deras kunder i hela Sverige med testlösningar. Vi söker nu testare som har ett brinnande intresse för testautomatisering och tycker om utmaningar! Tjänsten börjar med ett konsultuppdrag via Poolia i 6 månader och kommer sedan bli en anställning direkt hos Sogeti, om ni trivs tillsammans. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer arbeta med testautomatisering. Dina uppgifter kommer handla om att hjälpa Sogeti´s kunder med testning och kvalitetssäkring, vilket kommer utföras inhouse hos Sogeti. Arbetet kan innefatta test av olika slags APIér, skapa automatiseringsramverk för funktionell testning och att skriva automatiserade testfall. Arbetet sker i team tillsammans med andra testare, utvecklare och även tillsammans med kundernas utvecklingsteam. Arbetet är i projektform, med både mindre och större projekt.

Vem är du?

Du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Alternativt har du en kandidatexamen i systemvetenskap, eller liknande. Vi söker både kandidater som är nyexaminerade och har tidigare erfarenhet av att arbeta med test eller med erfarenhet från annan roll och är nyfiken på att lära sig mer om testning.

Du behöver ha erfarenhet inom grundläggande programmeringsspråk. Du har även förståelse eller erfarenhet av Selenium, SOAP/REST-baserade tjänster och verktygen SoapUI, ReaduSPI och Postman. Det är meriterande om du har kunskaper inom molntjänster.

Om verksamheten

Sogeti, en del av Capgemini-koncernen, har verksamhet på över 100 orter runt om i världen. I Sverige finns 21 kontor med totalt 1200 medarbetare. Sogeti arbetar nära kunder och partners för att dra full nytta av möjligheterna med teknologi och kombinerar agilitet och implementeringshastighet för att skräddarsy innovativa, framtidsfokuserade lösningar inom Digital Assurance & Testing, Cloud och Cybersecurity, förstärkta av AI och automation. Med sin pragmatiska ”value in the making”-ansats och sin passion för teknologi hjälper Sogeti organisationer att digitalisera – snabbt.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
7 februari
Sista ansökningsdag
21 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56177

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.