Produktionsledare

Teamledare Produktion till börsbolag i sydvästra Skåne

Poolia söker nu en strukturerad och kommunikativ Teamledare Produktion för rekrytering till internationellt börsbolag i sydvästra Skåne som befinner sig i en tillväxtfas. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Trivs du i en ledarroll och brinner för processutveckling samt nöjda medarbetare, kunder och övriga intressenter? Söker du en kombinerad tjänst som fokuserar på ledarskap, verksamhetsutveckling och kunder?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten

Som Teamledare Produktion – inriktad mot service och eftermarknad – fördelar du arbete i ett arbetslag om ca 20-25 personer vilka delvis arbetar i skift. Avdelningen är indelad i ett flertal produktflöden vilka teknisk sett kan vara skilda från varandra men där processflödet oftast är likadant.

Tjänsten innebär samverkan med Teamledare, Planerare, Produktionstekniker, Kvalitet och Försäljning. Du har även många kontakter med andra dotterbolag utomlands.

Det ingår i rollen att försäkra att tillräcklig kapacitet och kunskap finns för att leverera enligt plan. Som Teamledare har du ett budgetansvar och arbetsmiljöansvar samt är lönesättande chef.

Du ingår i ledningsgruppen för produktion och rapporterar till Production Manager.

Vem är du?

Du har troligen en teknisk eftergymnasial utbildning från högskola/universitet eller YH/KY alternativt att du har motsvarande kunskap genom flerårig erfarenhet av liknande ansvarsområden.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som chef eller Teamledare inom ett processtyrt producerande bolag. Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en servicemiljö.

Du är en naturlig ledare som är skicklig på att motivera personalen och säkerställa en effektiv produktion. Du har förmågan att se hela flödet gällande service och eftermarknad för att därigenom kunna utveckla värdekedjan och skapa effektivitet samt nöjda intressenter. Du har också god förmåga att samarbeta över avdelnings- och uppdragsgränser.

Vi vill att du har ett allmänt teknikintresse, är kunnig inom produktionsteknik och produktionsekonomi samt har erfarehet av LEAN och ständiga förbättringar. Du är van att leda och styra med olika KPI:er.

Vi erbjuder en mångkulturell miljö och ser det som en fördel att du har tidigare erfarenhet av detta. Du har god kunskap om gällande arbetsmiljölagstiftning och du har även kunskap om arbetsrätt.

Du ser IT som en möjliggörare för att åstadkomma en effektivare verksamhet och som en viktig förutsättning för att kunna skapa mervärden och konkurrensfördelar. Vi ser det som värdefullt om du tidigare har medverkat vid verksamhetsutvecklingsprojekt och/eller IT-utvecklingsprojekt.

Som person är du professionell, kommunikativ, tydlig, strukturerad och har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer både internt och externt. Vi vill att du är stresstålig och flexibel samt lösningsorienterad. Du är också förtroendeingivande och analytisk samt har god förståelse för olika strategiska, taktiska och operativa frågeställningar inom processtyrd produktion (gärna i en servicemiljö).

Du är flytande i svenska i tal och skrift och kommunicerar obehindrat på engelska i tal och skrift.

Vidare behärskar du Office-paketet och har goda kunskaper i Excel. Tidigare erfarenhet av SAP är värdefullt.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
15 september
Sista ansökningsdag
10 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
61042

Peder Bjursten

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.