Systemutvecklare

Systemutvecklare inför kommande uppdrag i Skåne!

Söker du nya utmaningar inom systemutveckling? Inför kommande uppdrag hos våra kunder söker vi motiverade systemutvecklare. Vi på Poolia arbetar med allt från lokala mindre företag till internationella koncerner, vilket ger dig som konsult en unik möjlighet till varierande utmaningar. Skicka gärna in ditt CV redan idag så hör vi av oss till dig när det dyker upp ett konsultuppdrag som kan passa din profil!

Om tjänsten

Rollen som systemutvecklare varierar efter bransch och förutsättningar för den specifika kundens behov. Vi söker både dig som är nyexaminerad och har erfarenhet från att arbeta inom systemutveckling sedan tidigare. Beroende på kund och uppdrag kommer du arbeta i antingen korta eller längre projekt. Arbetet kan ske både Inhouse och/eller hos kund. Som systemutvecklare erbjuds en roll där du arbetar i team med bland annat utvecklare, testare och projektledare.

Vem är du?

Du har en högskole- eller universitetsutbildning inom systemutveckling eller annat relevant område. Du har erfarenhet av programmering, utveckling eller test.

Det är bra om du har erfarenhet av:
– Python
– API-test
– Objektorienterad
– React
– JS
– Backend
– Frontend

Du är positiv, engagerad och driven. Som person är du social och trivs med att arbeta i team. Stora delar av arbetet du kommer göra är i team, där du har lätt för att anpassa dig och samarbeta med andra människor. Nyfikenhet är något som beskriver dig, där du tycker om att lära dig nya saker och uppdatera dig på nya tekniker.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
1 april
Sista ansökningsdag
31 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56697

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.