Tekniker

SOMMARJOBB – Conmodo i Malmö söker nya medarbetare i sommar!

Om tjänsten

Conmodo växer & söker ständigt nya medarbetare till sina team i Malmö, inte minst i sommar. Vi söker nu dig som vill prova något nytt i sommar och är tillgänglig att arbeta heltid under en längre period. Sommarjobbet är med start i mitten av juni och pågår under hela sommaren t.o.m. augusti. Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Conmodo är ett företag som reparerar elektronik, där det största inflödet är mobiltelefoner och PC. Bolagets kunder finns i de nordiska länderna, och största inflödet kommer från Sverige och Danmark. Du kommer att ingå i ett härligt team och tillsammans med dina kollegor ser du till att arbetet utförs med stor noggrannhet. Upplärning sker på plats och inga förkunskaper krävs.

Arbetsuppgifter som kan förekomma är följande:
· Hantera inkommande produkter, dagens inkommande flöden – både svenska och danska kunder
· Undersökning av enheten och konstatera felet
· Reparera mobiltelefoner, PC, el skotrar etc.
· Sluttesta produkten, – både manuellt och i ett program
· Lite admin – skriva arbetsrapport samt checka av mot leverantörenssystem såsom uppdateringar etc.

Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagt måndag till fredag från 8:30 till 17:00. Tider som 10:30 till 19:00 kan förekomma vid enstaka tillfällen. Placering på Conmodos kontor på Industrigatan 33B i Malmö.

Vem är du?

För att vara Conmodos nästa stjärna ser vi att du har viljan att lära dig nya saker, är engagerad, vågar fråga och har lätt för att lära sig nytt. Självklart är du nyfiken och fingerfärdig då det är en hel del pillande med enheterna. Det är också viktigt att du har lätt för att följa instruktioner och rutiner, samt förstår värdet av att följa dessa. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Språk som förekommer hos oss är svenska, norska, danska och engelska. Utöver det så är kravet att du kan arbeta under hela sommarperioden.

Vi har många konsulter som arbetar på Conmodo idag och de ser fram emot att få med dig in i gänget!

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
23 mars
Sista ansökningsdag
22 april
Omfattning
Sommarjobb
Referensnummer
68142