Tekniker

Söker du första jobbet efter studenten? Se hit!

Om tjänsten

Vi söker nu dig som är taggad på att ta nästa steg efter studenten och arbeta i en kombinerad roll som tekniker/administratör. Vill du tillhöra ett fantastiskt gäng med mycket glädje och samhörighet? Då är detta tjänsten för dig! Skicka in din ansökan redan idag, vi träffar kandidater löpande.

Du kommer att erbjudas en provanställning via oss på Poolia.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att arbeta hos vår kund i Malmö där du har en roll som kombineras av både administration och teknik.
Kunden har olika team som har hand om olika delar. I vilket team du hamnar styrs av var du kommer at passa som allra bäst!
Vissa team arbetar med reparation av mobiler, ett med att reparera datorer/skärmar, ett annat med att reparera el-scootrar och utöver det finns också ett administrativt team och ett logistik team som har hand om alla inkommande/utgående paket. Du kommer att tillhöra ett härligt gäng där glädje och gemenskap står i fokus.

Tjänsten är på heltid med placering på bolagets kontor i centrala Malmö. Arbetet är måndag till fredag antingen kl 8:30-17 (ibland kan 10-19 förekomma). Det finns goda möjligheter att ta sig till kontoret med cykel, buss eller bil.

Vem är du?

Du har en avslutad gymnasial examen, alltså tagit studenten. Vi ser gärna att du har arbetat extra under dina studier, vad du arbetat med är mindre viktigt för oss.
Som person är du lojal, framåt, lätt för att samarbeta med andra och självklart noggrann.
Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
26 juli
Sista ansökningsdag
24 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65278