Assistent

Serviceminded student till världens bästa Poolia i Malmö

Älskar du ett galet tempo och att hela tiden omprioritera din att-göra-lista? Trivs du i ett tävlingsinriktat team där vi gör allt för att kund, kandidat och konsult ska bli 100% nöjda? Då vill vi jättegärna att du läser vidare. Poolia Malmö behöver nämligen stöttning av just dig! Arbetsmängden varierar väldigt mycket, men det är viktigt för oss att du hittar balansen mellan att prioritera dina studier och ändå kunna vara flexibel mot oss. Sök idag – vi kommer göra ett löpande urval och har som krav att du studerar.

Om tjänsten

Detta extraarbete är en mix av administration och sociala kontakter. Din uppgift kommer att vara att stödja våra konsultchefer och rekryterare i deras hektiska vardag. Du växer in i dina arbetsuppgifter och får göra mer och mer av rekryteringsprocessen för att hitta nya fantastiska kandidater. Att skriva annonser, göra urval av kandidater genom CV-granskning, telefonintervjuer och inbokning av intervjuer kommer vara en del av ditt arbete. Att administrera ansökningar och övrigt högt som lågt är också något som du kommer stötta oss med. Efter en tid kan det även tillkomma att hålla intervjuer. Sammanfattningsvis – du hjälper till där det behövs och gör det alltid med grundtanken att vi ska vinna hem affären och ge en bra kandidatupplevelse. Vi är ett grymt gäng och når framgång tillsammans!

Vem är du?

Vad studerar du? Du får gärna studera ekonomi, systemvetenskap, personal- eller beteendevetenskap eller någon annan spännande utbildning på högskola/ universitet/yrkeshögskola. Vad har du gjort innan? Som du säkert förstått när du läst ovan så är service, social kontakt och flexibilitet viktigt. Därför tror vi att du arbetat som säljare tidigare. Vem är du? – Du är tävlingsinriktad, prestigelös, har energi och är absolut inte rädd för att hugga tag när det behövs. – Du är professionell ut i fingerspetsarna. – Du ställer alltid upp (utan att för den delen glömma skolan). – Du är noggrann och kan arbeta fokuserat även när det är lite kaotiskt runtomkring dig. – Trots att du är målmedveten så är du otroligt ödmjuk. Vi kan inte garantera dig hur mycket du kommer att arbeta. Vissa veckor kan det bli många timmar och vissa veckor kanske det inte blir något. Allt styrs av våra kunder och hur mycket de i sin tur behöver hjälp av oss. Det vi kan försäkra dig om är att du kommer få arbeta med branschens bästa kollegor och lära dig massor om rekryteringsprocessen!

Om verksamheten

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
20 november
Sista ansökningsdag
11 december
Omfattning
Timanställning
Referensnummer
55345

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.