Serviceingenjör

Serviceingenjör med världen som arbetsplats

Är du en socialt säker tekniker som har förmågan att kombinera teknisk problemlösning med service av högsta klass? Vill du arbeta på ett företag som är i framkant inom sitt segment, men ändå inte större än att du kan vara med och påverka såväl din egen som företagets utveckling? Följ då med på en spännande resa när FAS Converting Machinery i Arlöv växlar upp och söker ytterligare en serviceingenjör till sitt team i Arlöv.

Om tjänsten

FAS Converting Machinery har skapat sig en stark position på den globala marknaden tack vare sin höga kvalitet på produkter och serviceorganisation.

Som serviceingenjör hos oss kommer du att bli en del av vårt duktiga serviceteam. Serviceteamets roll är att arbeta med driftsättning, underhåll och service av våra egenutvecklade maskiner på en global marknad. Det innebär arbete i våra egna lokaler i Arlöv, men framför allt att du är ute mycket hos våra kunder som finns över hela världen. Räkna med att det kan bli mellan 100-150 resdagar per år.

I vår egna miljö samarbetar du med vår produktions- och utvecklingsavdelning där du provkör och kvalitetssäkrar nytillverkade maskiner innan de skall vidare ut till kund. När maskinerna sedan skall installeras i kundens miljö följer du med för att säkerställa att driftsättning och intrimning fungerar tillfredsställande. I samband med detta kommer du även utbilda kunden i drift och skötsel av våra maskinlinjer. I rollen ligger även service och kundsupport, vilket omväxlande sker på plats ute hos kund och på distans genom uppkoppling över internet.

Till din hjälp har du ett väl fungerande team av kollegor med lång erfarenhet.

Vem är du?

Att arbeta som serviceingenjör är en spännande utmaning som kräver tekniskt kunnande kombinerat med en hög grad av servicekänsla och kundorientering. Du blir inte bara kundens tekniska stöd utan även vårt ansikte utåt där ditt agerande och engagemang på ett tydligt sätt kommer att påverka kundens uppfattning om FAS Converting Machinery.
Vi söker dig som har rätt inställning och en stark motivation att utvecklas. Arbetet är i hög grad praktiskt och självständigt.

För att lyckas i rollen krävs en dokumenterad vana av att arbeta med kvalificerad teknisk problemlösning. I våra maskiner samverkar mekanik, el, pneumatik, automation och servomotorer. Din främsta styrka är din tekniska bredd och förmåga att hantera både teori och praktik. Din kunskap har du fått genom utbildning (minst tekniskt gymnasium) kombinerat med relevant arbetslivserfarenhet.

Som person är du flexibel, lyhörd och självgående. Du har kundens behov i fokus och kan prestera även i pressade situationer. Du tilltalas av att arbeta i ett lite mindre företag där du ges mer delaktighet samtidigt som det ställer större krav på prestigelöshet och en vilja att alltid hjälpa varandra. Din privata situation gör det möjligt för dig att resa ut till våra kunder och du tilltalas av att arbeta i en internationell miljö tillsammans med människor från olika kulturer. Du behärskar engelska i tal och skrift, samt gärna något annat språk. Du har körkort.

Om verksamheten

FAS Converting Machinery AB, som ingår i Midway Holding AB (publ.) utvecklar, marknadsför, tillverkar och säljer, maskiner samt tillbehör för en kostnadseffektiv konvertering av plastfilm till produkter på rulle. FAS Converting Machinery AB är ett av världens ledande företag i branschen. Bolaget har f.n. 26 anställda, och omsätter drygt 85 MSEK. Exportandelen från Sverige uppgår till ca 95%. Maskinerna marknadsförs praktisk taget i hela världen, med huvudinriktning på Europa, Nordamerika och Fjärran Östern. Företagets svenska verksamhet finns i moderna produktions- och kontorslokaler i Arlöv.

Ansökan: Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Därför ber jag dig att söka tjänsten så snart som möjligt.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
1 oktober
Sista ansökningsdag
27 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
54717

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.