Redovisningsekonom

Senior Redovisningskonsult för uppdrag hos Marredo!

Om tjänsten

Nu söker vi en senior redovisningskonsult med god erfarenhet av årsredovisningar för uppdrag hos Marredo i Löddeköpinge. Uppdraget är med start i januari 2023 och förväntas pågå i 6 månader. Tjänsten är på heltid men vi välkomnar även dig som kan ta dig an ett uppdrag på deltid att söka.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som redovisningskonsult kommer du arbeta med kunder av varierande storlek och branscher. Din kundstock kommer omfatta ca 30-40 kunder beroende på kundens storlek. Som redovisningskonsult arbetar du brett med redovisning och sköter självständigt allt från ax till limpa. I detta arbete förväntas du vara självgående i löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar samt dokumentation och kundkontakt. Arbetet präglas av personlig service, digitalisering och rådgivning.

Marredo har en tydlig förväntansnivå på sina anställda där rätt inställning och kvalitet i arbetet kommer ge dig goda möjligheter att växa och utvecklas inom redovisningsområdet.

Placering på Marredos kontor i Löddeköpinge men med möjlighet till arbete på distans.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av brett redovisningsarbete inom byrå. Du har god erfarenhet av årsredovisningar och tidigare erfarenhet av skatterådgivning är ett krav. Det är viktigt att du har god data- och systemvana och erfarenhet i Fortnox samt BL Bokslut/Skatt är högt meriterande. Du är också flytande i tal och skrift på svenska och engelska.

Som redovisningskonsult på Marredo har eget ansvar för dina kunder och det är därför viktigt att du trivs i en självgående roll där du arbetar proaktivt och servicefokuserat. Som konsult vidareutvecklar du dina kundrelationer och skapar förtroende liksom nya affärsmöjligheter. För att trivas på Marredo är du som söker en prestigelös lagspelare och kulturbärare. Vidare, att kunna stå för ditt arbete och känna stolthet i det du gör är viktigt för dig.

Tjänsten är på heltid men vi välkomnar även dig som kan ta dig an ett uppdrag på deltid att söka, samt dig som driver eget bolag.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Om verksamheten

Marredo är en konsultbyrå inom redovisning som har funnits sedan 1992, företaget har sedan dess vuxit och är idag 20 anställda som sitter i moderna lokaler i Löddeköpinge. Marredo skapar en effektiv administration av sina kunders ekonomi och drivs med god förståelse för hur viktig roll IT och digitalisering spelar i detta.

Marredo är på en resa där ett kultur- och värderingsarbete har påbörjats i enlighet med ledorden; Trygghet, Enkelhet och Frihet. Genom detta arbete ämnar man säkerställa kompetens, service och tillgänglighet likväl som lönsamhet, kundperspektiv och proaktivitet hos sina medarbetare.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
24 januari
Sista ansökningsdag
22 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67377