Jurist

Sedermera Fondkommission söker Junior Associate inom Corporate Finance

Har du ett brinnande intresse för finansbranschen och är redo för nya utmaningar inom corporate finance? Sedermera Fondkommission söker dig som vill arbeta i en miljö präglad av professionalism, engagemang och korta beslutsvägar. Hos oss blir du en del av en organisation med erfarna och drivna medarbetare inom allt ifrån corporate finance till bolagsrätt, aktiemarknadskommunikation och emissionstjänster. Sedan starten 2003 har vi haft förmånen att bistå små och medelstora bolag vid cirka 100 börsnoteringar och ännu fler kapitaliseringar.

Om tjänsten

Som medarbetare i vårt corporate finance-team får du möjlighet att utvecklas tillsammans med Sedermera Fondkommission och spännande tillväxtbolag i Norden samt vara direkt delaktig i olika transaktioner. Vi arbetar i nära anslutning med kollegor från olika avdelningar där kommunikation och aktiva dialoger är en viktig del av vardagen. Du får samarbeta i team med kollegor med olika bakgrund och erfarenheter, men alla med samma höga målsättningar. Vi är ett snabbväxande och kompetensdrivande företag vars viktigaste tillgång är kunniga och engagerade medarbetare. Vi utvecklas fort och med anledning därav kommer dina erfarenheter och kompetenser att bli en viktig del i vår fortsatta tillväxt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Junior Associate kommer du att forma ett nära team med en av våra managers på Sedermera Fondkommission och vara direkt involverad i managerns arbete med att bistå kunder genom hela transaktionskedjan – från analys, värdering och framtagande av interna diskussionsunderlag till att delta på kundmöten och investerarträffar. Övriga arbetsuppgifter kan bl.a. bestå av:

• analys av företag och branscher,
• framtagande av statistik och värderingsunderlag,
• insamling och hantering av dokumentation i våra transaktioner,
• agera som extra resurs till våra övriga avdelningar.

Vi arbetar utifrån ett kommunikativt ledarskap, där coaching och feedback är en viktig del av vardagen. Samtliga arbetsuppgifter kommer att utföras under handledning av din manager.

Vem är du?

För att passa i organisationen ser vi att du har ett stort intresse för finansbranschen, är strukturerad och van vid att hålla deadlines. I rollen som Junior Associate är du noggrann, analytiskt lagd och har väldigt hög arbetsmoral. Arbetet styrs av utvecklingen i våra kundbolag och periodvis kan arbetsbelastningen därför vara hög. Vi söker dig som har 0–3 års erfarenhet samt relevant universitetsutbildning inom exempelvis ekonomi, juridik eller liknande.

Som person tror vi även att du är/har:
• duktig på att kommunicera, både i tal och skrift, på såväl svenska som på engelska,
• ett intresse för investeringar, börsen och bolag,
• självgående, men ändå en team-player,
• ambitiös, organiserad och uthållig,
• prestigelös och lyhörd med en vilja att lära.

Om verksamheten

Sedermera Fondkommission är en ledande aktör i Norden avseende transaktioner inom micro- och smallcapsegmentet. Som en del av teamet inom corporate finance erbjuds du en utmanande roll med varierande arbetsuppgifter. Tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor arbetar du med några av finansmarknadens mest lovande tillväxtbolag, mitt i den innovativa Öresundsregionen.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
12 juni
Sista ansökningsdag
12 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53864

Marie Engdahl

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.