Tekniker

Samordnare Fastighetsteknik till MKB Fastighets AB

MKB söker en Samordnare Fastighetsteknik för ett dynamiskt arbete med många kontakter i en utvecklingsorienterad organisation. Vill du vara en del av ett team av kompetenta kollegor som strävar mot att skapa samhällsnytta? Då kan det här vara rätt roll för dig!

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Ansök snarast då urval sker löpande.

Om tjänsten

Som Samordnare Fastighetsteknik kommer du att fokusera på solenergilösningar, laddinfrastruktur och andra fastighetstekniska system såsom IMD-, och passagesystem och kameraövervakning. Din roll innefattar planering av installationer och utbyte av utrustning samt att fungera som stöd till projektledare och andra avdelningar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Att vara intern expert inom dina specialistområden
• Koordinering och övervakning av installationer och underhållsarbeten
• Regelbundna inspektioner för att säkerställa funktionalitet och efterlevnad av säkerhets- och miljökrav
• Hantering av leverantörsrelationer och medverkan vid upphandlingar och framtagande av nya samarbetsavtal
• Medverkan i utvecklingen av långsiktiga strategier för fastighetsteknisk förvaltning och underhåll

Vem är du?

Du har troligen utbildning från högskola/universitet eller YH/KY och minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom fastighetsförvaltning och teknisk drift. En bred fastighetsteknisk förståelse, särskilt inom elteknik, är önskvärd. Meriterande erfarenheter inkluderar solcellsteknik, IMD-system, passagesystem och kameraövervakning.

Du har goda administrativa och kommunikativa färdigheter samt förmåga att samarbeta med olika intressenter. Om du är analytisk, lösningsorienterad och passionerad för hållbara lösningar inom fastighetssektorn, är du den vi letar efter!

Tjänsten kräver flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i Officepaketet.

Vi ser fram emot din ansökan.

Om verksamheten

MKB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med 370 anställda och ägs av Malmö stad. Med 26 400 lägenheter och 1 000 kommersiella lokaler är vi det största fastighetsbolaget i Malmö med ett värde på runt 48 miljarder kronor. Vi har 32 procent av hyresmarknaden i staden och runt 65 000 Malmöbor bor i en MKB-lägenhet.

Vår vision är ”Hem för var och en”. Vi arbetar utifrån sex strategier för att nå dit: Social hållbarhet, Miljömässig hållbarhet, Attraktiv hyresvärd, Nyproduktion med rimliga hyror, Flexibilitet i arbetstid och arbetsställe samt Karriärutveckling och mångfald bland medarbetarna. Varje strategi har dels kortsiktiga mål för varje år, dels långsiktiga mål för 2030.

Vi lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och har tre kärnvärden: modiga, enkla, tillsammans som ligger till grund för vårt arbete i vardagen.

Vi arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ-certifierade fastighetsbolaget, numera HBTQI.

Läs mer på https://www.mkbfastighet.se/

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
3 maj
Sista ansökningsdag
2 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71383