Innesäljare

Säljsupport/Administrativsupport med det lilla extra till Kinnarps i Malmö!

Kinnarps i Malmö växer och nu har du chansen att anta en ny utmaning och bli en del av ett fantastiskt team! Med telefon, mail och en härlig inställning och viljan att ge det lilla extra, kommer du att bli Kinnarps nästa grymma säljsupport. Låter detta som något för dig? Start är omgående och du kommer att börja som konsult via oss på Poolia för att sedan övergå i anställning till Kinnarps. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som säljsupport hos Kinnarps ingår du i ett team fyllt av härliga och erfarna kollegor. Din huvuduppgift blir att supportera både Kinnarps säljare och deras kunder. Du kommer att stötta säljarna och snabbt supportera dem med diverse administrativa arbetsuppgifter. Kunderna inkommer via mail och telefon med frågor kring allt som rör deras pågående beställning, offerter, leveransinformation och mycket mer. Tillsammans i teamet vill ni överträffa kundens förväntningar och du ser alltid till att göra det lilla extra för både kollegan och kunden. Att vara flexibel och kreativ är en stor del av rollen där du förväntas se vad som kan göras och även vara självständig i genomförandet.

Vem är du?

Vad du gjort tidigare är inte det viktigaste för oss. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med support och administration. Det är en självklarhet att du är serviceminded ut i fingerspetsarna. Din inställning är att allt löser sig oavsett vad och du hjälper gärna andra. Det är snabba puckar som gäller i denna roll, där du alltid vill överträffa förväntningarna. Du är samtidigt ödmjuk och har lätt för att samarbeta med många olika typer av människor. Kvalitet är viktigt för Kinnarps och därför är det en självklarhet för dig att vara professionell i alla lägen. Självklart har du en god datorvana och erfarenhet av diverse datorsystem. Flytande i svenska och engelska är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
6 augusti
Sista ansökningsdag
13 september
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
54138

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.