Säljledare

Säljledare till Kinnarps i Malmö

Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder.

Om tjänsten

Vi kan erbjuda dig en mer senior säljroll där du kommer få använda alla dina tidigare erfarenheter inom försäljning. I rollen arbetar du tätt tillsammans med ditt säljteam med att förbättra vår affär i syfte att öka Kinnarps marknadsandelar samt utveckla försäljningen inom Kinnarps Malmös försäljningsområde.

Du upprätthåller och skapar goda relationer med befintliga kunder samt bearbetar marknaden och prospektkunder. Du är duktig på försäljning och tillsammans med dina medarbetare utvecklar ni tillsammans ert geografiska område med uppdraget att öka marknadsandelar och lönsamhet. Där du kommer leda genom att stötta och coacha våra säljare för att nå önskade resultat. Som säljledare har du ett personalansvar och ett eget budgetansvar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Engagerat genomföra och utveckla kundmöten inom ditt kundområde:
– Försäljningsutveckla och bearbeta din kundplattform
– Projektleda arbetet vid upphandling, beställning och offerthantering
– Medverka och genomföra lokala event och delta vid mässor
– Följa upp och säkerställa genomförda leveranser

Vem är du?

Du som söker jobbar troligtvis idag i en säljledande roll, och/eller med uppsökande försäljning där du ansvarar för din egen försäljningsbudget.

Som person är du ambitiös och resultatorienterad med högt eget driv och har lätt att ta kontakt och skapa kundmöten. Att kunna hålla i många frågor och kontakter samt att vara strukturerad är några absolut grundläggande krav för tjänsten.

Genom ett väl anpassat arbetssätt med goda kunskaper skapar du ett förtroende hos kunden, som i sin tur bygger för långsiktiga affärsrelationer. Vi ser även att du har ett intresse för estetik då det är en betydande del i framgången som säljledare.

Vidare känner du igen dig i följande:
– Erfarenhet av försäljning inom B2B
– Presentationsteknik och förhandlingsvana
– God affärsförståelse och erfarenhet inom ekonomi
– Kontaktnät inom regionen
– Branschvana är meriterande
– Eftergymnasial utbildning inom sälj eller ekonomi
– B-körkort är ett krav då tjänsten innebär resor till kund

Då rollen är kontaktintensiv och ställer höga krav på aktivitet och flexibilitet behöver du vara noggrann och ha ett utpräglat intresse för att möta människor och för affären. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet i denna rekrytering.

Låter tjänsten intressant?
Denna rekrytering utförs i samarbete med Poolia. Välkommen med din ansökan via Poolia.se. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Peder Bjursten via 073-944 54 60 eller peder.bjursten@poolia.se

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
14 mars
Sista ansökningsdag
10 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
68007