Teknisk säljare

Säljare SaaS & programvaror

Vår kund förbättrar framtiden för företag, organisationer och människor. Med passionerade och affärsdrivna kollegor inom mötesbokning och marknadsanalyser skapar de framgång för sina kunder. De får människor och företag att växa och drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre.

Om tjänsten

Vi söker erfaren säljare för uthyrning eller rekrytering till kund i Malmö Västra hamnen. System som behöver visas, säljas och anpassas till kund är allt från CRM-system till ärendehanteringssystem och affärssystem.
Har du erfarenhet inom försäljning och brinner för modern mjukvaruteknik såsom t ex CRM-system? Då skulle vi vilja ha dig i vårt team! Tjänsten är på heltid och dagtid måndag-fredag. Tillsättning omgående eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Sälja modern mjukvaruteknik och konsulttjänster
– Demonstrera och utbilda
– Skräddarsy moderna IT-system
– Hålla i workshops

Du kommer både att jobba som säljare och som demonstratör av mjukvara och konsulttjänster. Som mjukvarukonsult är du en nyckelperson för kunden i deras resa. Du kommer göra allt ifrån att guida kunden som är ditt befintliga projekt, skapa lösningar och utbilda kunden. Din roll är mångsidig och du förväntas ha koll på systemet och ha flera kunder på samma gång.
Att jobba som konsult innebär att man ska vara engagerad, nyfiken och att är lyhörd. Att hjälpa verksamheter att förbättra sina säljprocesser och att kunna föreslå nödvändiga förändringar, kommer bli en del av din kommande vardag.

Vem är du?

Du ska ha en god problemlösningsförmåga samtidigt som du ska vara noggrann, ha kvalitetstänk och ett bra engagemang. Som lagspelare i vårt team har du en stark vilja av att dela med din kunskap till andra. Du känner dig säker i att leda workshops och du brinner för kundrelationer.

Krav:
– God erfarenhet inom CRM-system och övrig modern mjukvaruteknik
– Mycket bra svenska och engelska i tal och skrift
– Erfarenhet av försäljning B2B

Meriterande:
– Övriga kvalificerade IT-kunskaper

Vi intervjuar löpande så varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
17 november
Sista ansökningsdag
31 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66542