Säljare

Säljare/Inredare till Kinnarps i Malmö

Om tjänsten

Vi söker för rekrytering till Kinnarps säljteam en engagerad och affärsmässig relationsbyggare! Vi erbjuder en tjänst i ett team med en stark säljkultur samt entusiastiska och professionella kollegor som har nära till skratt. Kinnarps breda sortiment av produkter och tjänster ger dig tillgång till marknadens mest intressanta och kompletta produktportfölj. Vi arbetar med ett löpande urval för intervjuer – Välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Arbetet som Säljare på Kinnarps är flexibelt med en stor portion av problemlösning, relationsbyggande och frihet under ansvar. Du kommer att arbeta med hela säljprocessen, med inriktning på den offentliga sektorn med ansvar för ett antal kommuner inom Malmökontorets upptagningsområde. Du kommer även, vid behov, stötta i försäljningsarbetet med näringslivskunder.

Rollen innebär arbete med befintliga kunder samt med att skapa nya affärsmöjligheter på prospektkunder. Ditt långsiktiga fokus är att leverera helhetslösningar efter kundens behov med bästa kvalitet och service. Du kommer att arbeta aktivt med målformulering, utveckling och uppföljning mot uppsatta mål.

Vem är du?

Vi tror att du har några års försäljningserfarenhet och har ett driv och intresse av att göra affärer. Erfarenhet från branschen är meriterande, vi tror dock att dina personliga egenskaper och kompetenser kommer att vara avgörande för hur du kommer att lyckas i den här rollen.

Vi söker dig som är ansvarstagande med stark egen drivkraft och har en naturlig förmåga att samarbeta. Du är en lagspelare som gillar nya utmaningar, att ge bästa service och skapa långsiktiga relationer med både dina kunder och kollegor. Du är resultatinriktad med ett stort affärssinne och som person är du strukturerad, noggrann och förtroendeingivande.

B-körkort är ett krav.

Om verksamheten

Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson och är än i dag ett helägt familjeföretag.
Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar och driver försäljning i ca 40 länder.
På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald, där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet.

Kinnarps erbjuder inredningslösningar för kontor, skola och vård/omsorg. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar.

Läs mer på http://www.kinnarps.se

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
25 november
Sista ansökningsdag
2 januari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
62051