Säljassistent

Sälj- & Marknadskoordinator till Freudenberg i Malmö!

Vi söker en engagerad och driven sälj- och marknadskoordinator till vår kund Freudenberg. Vi erbjuder en spännande och utmanande roll med start i slutet av augusti, där du får möjlighet att utforma en ny roll och utvecklas inom företaget. Har du en analytisk ådra, drivs du av att koordinera siffror och får saker att hända, är grym på att bygga relationer och absolut måste ha ordning och reda runt omkring dig? Stämmer detta in på dig? Tveka inte med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat.

Om tjänsten

Tjänsten är på heltid (100%) och sträcker sig över 6 månader via Poolia, med stora möjligheter till en direktanställning hos Freudenberg efter denna period. Du kommer att arbeta flexibla kontorstider, måndag till fredag, med möjlighet till hybridarbete. Du kommer att arbeta i fina nyrenoverade lokaler som ligger i Västra hamnen.
Detta är en helt ny roll, vilket ger dig en unik möjlighet att vara med och utveckla och forma tjänsten. Du behöver vara prestigelös och vara beredd att hjälpa till där det behövs.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dina arbetsuppgifter
• Stödja säljteamet och marknadsavdelningen med administrativa uppgifter
• Uppdatera och underhålla prislistor
• Ta fram säljkårspresentationer av kampanjer, analysera och sammanställa resultat
• Hantera säljrapporter och fungera som säljsupport
• Analysera data från olika system och sammanställa kunddata
• Sammanställa offerter för mindre kunder
• Följa prisutvecklingen på marknaden
• Hantera interna artikeldata, översätta texter och korrekturläsa förpackningsdesigns

Vem är du?

Vi söker dig som är strukturerad, serviceminded och har en förmåga att bygga relationer. Du har ett intresse för försäljning, product management och är noggrann med siffror och data. Du är initiativrik, ger inte upp lätt och är en person som vill utvecklas med tiden inom företaget. Du behöver vara självgående och proaktiv och ha en förmåga att se vad som behöver göras.
Erfarenhet och krav:
• Erfarenhet av en liknande roll är meriterande, men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper
• Du talar och skriver flytande svenska och engelska, och kunskaper i finska är meriterande
Om teamet:
Du kommer att arbeta i nära samarbete med främst Key Account Managers, Sales Director och Marketing Managers i Norden, merparten av kollegorna sitter på kontoret i Malmö. Du kommer att rapportera till vår Sales Director Nordic.
Tekniska färdigheter:
• Goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Excel
• Erfarenhet av Nielsen är meriterande
Känner du att detta är en roll för dig? Ansök nu och bli en del av Freudenbergs växande team och få vara med på resan att göra de marknadsledande varumärken Vileda och Wettex ännu starkare! Vi ser fram emot din ansökan.

Om verksamheten

Arbeta på Freudenberg: “We will wow your world!” Det är vårt löfte. Som global teknologigrupp gör vi inte bara din värld renare, hälsosammare och bekvämare, utan vi erbjuder också våra 51 000 anställda en nätverkande och mångfaldig miljö där varje individ kan växa och utvecklas. Överraskas och upplev dina egna wow-ögonblick.
Freudenberg Home and Cleaning Solutions är en företagsgrupp tillhörande Freudenberg och en ledande global leverantör av märkesrengöringssystem samt hushålls- och tvättprodukter. Portföljen inkluderar sådana märken som Vileda®, Gimi®, Wettex® och Marigold®. Företaget har fler än 3 300 anställda och ett globalt distributionsnätverk.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
1 juli
Sista ansökningsdag
9 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71832