Redovisningskonsult

Redovisningskonsult med erfarenhet av Pyramid till vår kund i Malmö!

Vi söker nu för uppdrag till vår kund i Malmö en Redovisningskonsult med god erfarenhet av affärssystemet Pyramid. Uppdraget är med start omgående och förväntas pågå i 6 månader med chans till förlängning/anställning direkt hos företaget därefter. Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer ha hand om ett av företagets största uppdrag. Det är ett internationellt uppdrag som kräver god kunskap i engelska, både i tal och skrift. Även tyska är en storfördel om du talar och skriver.

Arbetet utförs på vår kunds kontor i Malmö och där finns alla verktyg för arbete i digital och modern miljö. Företaget har en familjär företagskultur och är en prestigelös organisation. De har siktet inställt på framtiden och erbjuder en spännande och modern arbetsplats. Du ges stor frihet med eget ansvar.

Vem är du?

Du har en relevant högskoleutbildning samt många års erfarenhet av arbete som redovisningskonsult. Där med är du självgående och kan utföra ditt arbete självständigt.
Du har goda erfarenheter av arbete i Pyramid och Excel samt är digital i ditt arbetssätt och är systemvan.

Som person är du framåt, prestigelös, engagerad, har lätt för samarbete med andra och tar ett stort eget ansvar. Mycket god service är en självklarhet för dig!

Att du är flytande i engelska, både i tal och skrift är en förutsättning. Tyska är meriterande.

Urval och intervjuer hålls löpande. Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
16 mars
Sista ansökningsdag
3 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56553

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.